Çözüldü Bilgisayarın ekran kartı VGA girişi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekran kartı VGA girişi bozulmuş veya çalışmıyor. VGA'yı anakarttan ekranı alıyorum, ekran kartı takınca PUBG, Wolftü kasma yok ama ekran kartı çıkarıyorum. Wolftü veya PUBG patates grafik oluyor, ekran kartı devreye giriyor mu? Anlayamadım, ekranı kesınlıkle ekran kartı VGA'sından almıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Hocam merhaba anakartınız sonuçta ekran kartını görüyor siz sadece VGA girişini kullanamadığınız için hiç çalılşmıyor değil sonuçta orada ekran kartının gücü hala aktif o yüzden onboarddan aldığınız görüntü de donma vs yaşamıyorsunuz, ekran kartının üzerinde 2. giriş vardır muhakkak HDMI DVI girişi gibi converter alarak sorununu çözersiniz. Diyelim ki yok herhangi bir elektronikçiye götürün bunun D-Sub'ını değiştirmek istiyorum de 2 dk lık iş kuçuk bir lehim işçiliği sorun hallolur.
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tam dediğini anlamadım ama ekran kartının vga girişi bozulduysa oraya bitane daha taktır onu bilgisayarcılar yapılıyodu ve ekranı ekran kardı yerine anakarta bağladığında böle bi sorun çıkmaması gerekiyo ama bende direk ana karta bağladığımda ekran gelmiyo

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
net açıklayamamışsın sorununu ama dediğin gibi vga girişi bozuk gibi görünüyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hdmi çalışmıyorsa vga da çalışmıyorsa bilgisayarcıda yada serviste slotları değiştirttir

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kankam benim sana anlatabileceğim fazla konu yok vga girişi bozuk söylediklerine göre yaptırmaktan başka çare yok

Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
net açıklayamamışsın sorununu ama dediğin gibi vga girişi bozuk gibi görünüyor
ekran kartı vga sı bozuk anakartan goruntu alıyorum ekran kartını cıkarınca oyunlar patates grafık oluyor takınca problem kasma felan olmıyor ekran kartı devreye giiriyormu diyorum vga sı bozuk ya onını ıcın dıyorum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum girişlerin bozulduysa yeni bir anakart almayı tercih edebilirsin. Eğer durumun yoksa bi tamirciye götürebilirsin veya bitane daha taktırabilirsin :)

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam bilgisayar ekran kartınızı algılamıyor olabilir donanım > görüntü ayarlarından kontol edebilirsiniz

Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam bilgisayar ekran kartınızı algılamıyor olabilir donanım > görüntü ayarlarından kontol edebilirsiniz

algılıyor görüntü bagdastırıcılarında gorunuyor

1664086463130.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sistem ayarlarında on board devre dışı bırak

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam merhaba anakartınız sonuçta ekran kartını görüyor siz sadece VGA girişini kullanamadığınız için hiç çalılşmıyor değil sonuçta orada ekran kartının gücü hala aktif o yüzden onboarddan aldığınız görüntü de donma vs yaşamıyorsunuz, ekran kartının üzerinde 2. giriş vardır muhakkak HDMI DVI girişi gibi converter alarak sorununu çözersiniz. Diyelim ki yok herhangi bir elektronikçiye götürün bunun D-Sub'ını değiştirmek istiyorum de 2 dk lık iş kuçuk bir lehim işçiliği sorun hallolur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...