bilgisayarın ekranı 10 dakika sonra gidiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar 2 haftadır bir sorundan muzdaribim.
kardeşimin bilgisayarı var ve pc de sorun yok açıyoruz fakat 10 dakika 15 dakika sonra ekran gidiyor simsiyah oluyor ekran ve öyle kalıyor kapatıp açınca düzeliyor fakat 10 15 dk sonra gene gidiiyor ve öyle kalıyor ekran kartı r7 240 dvi vga kablolarını vs. değiştirdim bir sürü şey denedim ekran kartı driverini en güncelni en eskisini kurdum olmadı windows 7 ydi 8.1 yaptım olmadı dediğim gibi kablo değiştim olmadı ekran kartında falan bir sorun olduğunu şahsen düşünmüyorum sorun ne olabilir ne yapabilirm allah aşkına biriniz yardımcı olun ya cidden ağır tilt oldum

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ekran ile ilgili birşeyler yapmayı denedin mi monitorde bir sorunun olabilir. Ve anakartta hdmi girişi varsa oraya bağlamayı dene sorun ekran kartında mı değil mi kesin olarak anlaşılır

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
1-Ekran kartı ömrünü doldurmuş olabilir eski ise
2-Power supply donanımların için gerekli enerjiyi üretemiyorsa bu sorunla karşılaşırsın.
3-Veya en kolayı ekran kartı düzgün takılmamış olabilir
Umarım işine yarar benim bilgilerim bu kadar.

İyi Forumlar Dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bendede öyle bişey olmuştu her yarım saatte bir ekran kapanıyordu vatana gidip hdmı kablosu değiştirdim geçti

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sıkıntı monitöründe, eger ekran darbe aldıysa monıtörün icindeki eleltrik kaynangi kablo ile arasındaki elektrigi surekli resetler durur bende yasamistim boyle anam babamgil bayram ziyaretine giderken ben acardim pc yi ekranin gelmesi yarım saati 1 hatta ve hatta 2 saati alırdı anam babamgil gelene kadar oyun oynama hakkım vardı o da elimden alınırdı monitör yuzunden ya yeni monitör al ya da tamir ettir monitörünü cunku o sureler dahada uzayacak

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sıkıntı monitöründe, eger ekran darbe aldıysa monıtörün icindeki eleltrik kaynangi kablo ile arasındaki elektrigi surekli resetler durur bende yasamistim boyle anam babamgil bayram ziyaretine giderken ben acardim pc yi ekranin gelmesi yarım saati 1 hatta ve hatta 2 saati alırdı anam babamgil gelene kadar oyun oynama hakkım vardı o da elimden alınırdı monitör yuzunden ya yeni monitör al ya da tamir ettir monitörünü cunku o sureler dahada uzayacak
reisim sen nasıl bir kralsın harbiden senin dediğin çıktı ya la eyvallah :D nerde tamir ettireblirim ben bunu

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
reisim sen nasıl bir kralsın harbiden senin dediğin çıktı ya la eyvallah :D nerde tamir ettireblirim ben bunu
bilgisayarciya git fakat monitörü yakın zamanda aldıysan garantisi süresı bitmediyse garantiye ver bu konular cok hassas tek bi kisinin dedigine bakmammak lazim benim gibi baska sitelerede konu acarak bi arastir cunku sorunu saptatidigini sanip bos yere monitör alarak zarara ugrayan insanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...