Bilgisayarın hileden dolayı trojan yeme ihtimali var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba Ben virüs Kodluyorum Sana Bununla İlgili Bilgi Vereyim öncelikle Hile Güvensizse MH Gibi Sitelerde Değilse Hileyle Uğraşma Sena Muhtemelen Veri Çeken Rat Atmışlar Tüm Verilerin Karşı Tarafa İletilebiliyor Dikkatli Olmanı Öneririm Sen Formatla Bilgisayarını Genede Çünkü Her Bilgisayarını Açtığında Yeni Veri Gidiyor Karşı Tarafa Sen Formatla Direk

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
diğer hile sitelerinin çoğundan var buyüzden mh <3 burdan bir problem yaşamazsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hemen hemen her hilede trojen var zaten ama bilgisayara değil sadece oyuna zarar veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç bilmediğin yerlerden exe dosyası indirdiysen virüs bulaşmış olabilir dostum.

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu formdaki hilelerde olacağını sanmıyorum ama evet trojan yüklenme ihtimali çok yüksek keylogger yemiş olma ihtimalin daha da yüksek

aop

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Nereden Yüklediğine Göre Değişir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hileye göre değişebilir , keylogger yiyebilirsin. Güvenli yazılımlar bulmaya bak

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Memory hackerda sorun olmaz çünkü sadece gamehacktools kullanıyor diğer hileleri bilmem ama.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Beyler bir şey sorucam bunun olması halinde trojan veya keylogger kurtuluşu format mı yoksa kaspersky ile halledilir mi ?

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu sitenin adminlerinin yaptığı hilelerde ve csgoda iniuria, midnight, skeet tarzı hilelerden dolayı hesapların çalınmaz, keylogger yemezsin. Ama beleş ve çok bilinmeyen hile yapımcıları sana kazık atabilir

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
emin ol var. şu anda düşükçaplı (wolftü dword-lite) yt den bulabileceğin birçok tek programlı hilelerin altyapısında maden işliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mh icin diyorsan sanmam yillarin sitesi fakat baska bir site ise olabilir formati cak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Reis bilindik paralı bi hileyi bedava verdiğini soluyorsa o kisi o zaman hile trojenlidir.
Kurtulmanın yolu format.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...