Dostum Özelden Mesaj Atıyorum Çözelim Hemen OnuAmd FX4320 İşlemcim ve 4gb ram var pc çok yavaş disk kullanımı %100 diyor. Ekran kartı nvidia 420 2gb 128 bit. normalde filan fortnite düşükte oynamam gerekiyor ama pc çöp sanki. Anakartım iyi yeni aldım zaten işlemci ile anakartı. Ramlarda sogutmalı 1600 mhz 2gbx2gb 4gb
BekliyorumDostum Özelden Mesaj Atıyorum Çözelim Hemen Onu
Tabikide MümkünİNTERNETİMİ HIZLANDIRMAN MÜMKÜNMÜ ACABA
Biraz Bekleticem Ama Şuan Başka Biriyle İlgileniyorumİNTERNETİMİ HIZLANDIRMAN MÜMKÜNMÜ ACABA
Nickine tıklayıp kouşma başlat butonuna tıklaSana nasıl ozelden yazıcam ?
Dostum İlgilenebilirim seninle şuan özelden yazarsanİNTERNETİMİ HIZLANDIRMAN MÜMKÜNMÜ ACABA
Aktif Üye Olduktan Sonra Oluyor Diye BiliyorumSana nasıl ozelden yazıcam ?
Başka Bi Sorunun Olursa HalledebilirimSorunum halloldu kral adamsın reisEyvallah 1 aydır uğraşıyordum pc tamirciye götürdüm daha çok bozdu düzelttin Allaha şükür inş daha iyi yerlere gelirsin forumda
EyvallahBaşka Bi Sorunun Olursa Halledebilirim
Tabikide Yardımcı Olurum Teamviever var ise burdan sorununu söle elimden geleni yapabilirimsa kral su bilgisayarda bi yardımcı olurmusun bana
ts3 falan var
kanka pc acılıyor 1 saate kendine geliyor rules oynuyorum falan kasıyor ID 905 665 371 şifre 786isiTabikide Yardımcı Olurum Teamviever var ise burdan sorununu söle elimden geleni yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?