- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
teşekkürlerAdvanced Pro 11 İndir
teşekkürlerAdvanced Pro 11 İndir
Bir de combofix saglamdir indir tarat lütfenİyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
kanka birdaha başına geldimi yaşadınmı yani ?Dostum aynisi benim basimada geldi, nasil geldi dersen benim basima birsey indirdikten sonra oldu hatta acilirken cok bekledi kendine gelemedi bildigin pc
Post automatically merged:
Bir de combofix saglamdir indir tarat lütfen
sistem geri yükleme yaparsam çoğu dosyamı yedekliyemedim kaybedicem virüs taramasından sonra Allah a havale ettimBana kalırsa sistem geri yükleme yap kurduğun bir programdan dolayı kaynaklanabilir. Eğer mavi ekran alıp PC kapandıysa hard diskin arızalanmıştır.
sadece film izlerken yaşadım bunu normalde güncelleme olsun bellek durumu olsun iyi bakarım bilgisayarıma şuan yenisi 13 bine yaklaştıbilgisayarını çok zorlamışsındır ondandır bende çok fazla zorlayınca oluyo o
spam yapmadosyaya at
I check the CPU temperature sometimes it gets very hot but I don't have a cooler but thanks for the warningcheck CPU temperature if is it high use CPU cooler
windows ile tarattım ama yeterli olur heraldePogramı sil cc cleaner ile de temizle eğer w10 kullanmıyorsan combofix de ifayda saglar.
hadı hayırlısı çok önemli dosyalar yoksa basın gitsin sistem geri yüklemeyesistem geri yükleme yaparsam çoğu dosyamı yedekliyemedim kaybedicem virüs taramasından sonra Allah a havale ettim![]()
I am not planning to restore the system anyway thanksIf you have a backup on your PC use there maybe it will solve your problem