Çözüldü Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
bir uygulamayı açmayı denediğimde (Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun) bu çıkıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ekran kartı driverın güncelmi kontrol et bide öyle dene

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu sorun bendede vardı herşeyi denedim ama olmadı bende bilgisayarı formatladım anca öyle düzeldi

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu hata bir uyumluluk hatasıdır. Yüklemeye çalıştığınız uygulama, Windows 10 ile uyumsuz olarak yapılandırılmış. Bir uygulama, standart bir kullanıcının sahip olmadığı özel bir izin gerektiriyorsa da, bu hatayı görebilirsiniz. Bu hata, uygulamayı çalıştırdığınız anda aslında yüklü olmayan bir uygulamayı açmaya çalıştığınızdan kaynaklanır.

Uygulama sisteminizde gerçekten yüklüyse bu hatayı almazsınız. Hatayı düzeltmenin iki yolu vardır.

Yönetici Hesabınızı Kullanın​

Bu hata mesajını gördüğünüzde, ilk seçenek olarak yönetici hesabınız ile oturum açın. Yönetici hesabını kullanmıyorsanız, yönetici hesabınıza geçin ve uygulamayı tekrar açmayı veya yüklemeyi deneyin. Sorun devam ederse, aşağıdaki diğer çözüme geçin.

32 bit veya 64 bit Uygulama​

Windows 10’un 32 bit sürümünü çalıştırıyorsanız ve bir uygulamanın 64 bit sürümünü yüklemeye çalışıyorsanız, bu hatayı alabilirsiniz. Aynı şekilde, 64 bit Windows yüklemesinde 32 bit bir uygulama yüklemeye çalışıyorsanız aynı hatayı görmeniz olasıdır. Bu aşamada tek bir çözüm var; Uygulamanın doğru sürümünü bulup yükleyin.

SmartScreen’i devre dışı bırakın​

Yukarıdaki çözümleri denediyseniz ve hala hata almaya devam ediyorsanız SmartScreen’i devre dışı bırakmayı deneyin.

Denetim Masası uygulamasını açın ve Sistem ve Güvenlik> Güvenlik ve Bakım’a gidin. Aşağı kaydırın ve ‘Windows SmartScreen’ altındaki ‘Ayarları Değiştir’ seçeneğini tıklayın.

Windows SmartScreen penceresinde,
‘Hiçbir şey yapma (Windows SmartScreen’i kapat)’ seçeneğini seçin. Uygulamayı tekrar yönetici hesabınızdan açmayı deneyin. Uygulama açılırsa, düzgün çalıştığından emin olmak için uygulama içeriğini kontrol edin. Yüklemezse sorun muhtemelen uygulama dosyalarındadır.

Artık tek çözüm yolunuz uygulama için bir güncelleme beklemek veya alternatif bulmaktır. SmartScreen’i kapatırsanız, uygulamayı yükledikten sonra tekrar açtığınızdan emin olun. Sisteminizi korumasız bırakmak asla iyi bir fikir değildir ve güvenlik zafiyetleri oluşturabilir.

[NOT: ALINTIDIR]

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
program veya oyun kurarken 32 bit desteği yoksa sizde 32 bit kullanıyorsanız bu tür sorunlar yaşanır bunun için program veya oyunun 32 bit desteği olup olmadığına bakın yoksa bilgisayarı 64 bir yapın bunun için

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çözümü aşağıya yazdım ancak öncesinde sağlam sitem ediyorum şu boş yorum yapanlara

Driver güncelle ekran kartı yüzünden vs... diyenler bir zahmet s.*tp gidebilir mi 1 tanesi yorum kasmak için söylemiş diğer bütün cahil bilgisizler kopyala yapıştır yapıyor abicim alakası bile yok aşırı bilinçsiz var güzelim forumda
"Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi" - Ceza (siz bunu kendinize uyarlayın YALAN YANLIŞ BİLGİ VERECEĞİNİZE SUSUN YORUM YAPMAYIN DAHA İYİ)

Hata çözümüne gelecek olursak :
SmartScreen ve Windows defender'ın kapalı olduğundan emin ol programı baştan indir veya arşivi ya da her nerden indirdiysen ardından yönetici olarak çalıştır yine olmuyorsa windows'unda eksik veya bozulmuş bir dll bulunduğu için system32'den kullanılaan ve çağrılması gereken dll dolayısıyla çalışmaması yine normaldir
sfc/scannow atıp çıkan log sonucuyla microsofta yardım konusu açabilirsin ek olarak sfc/scannow'dan sonra windows update güncelleme gelmişse bırak güncellemelerini yapsın sorunu çözecektir ek olarak
32 bit bir bilgisayar kullanıyorsan 64 bitlik bir uygulamayı ne yazık ki açamazsın (günümüzde 10 şeyden 8'i 64 bit odaklı çıkıyor)

64 ile 32 arasındaki farkları anlatamam ama kısaca 32 bit daha zayıf bilgisayarlar için max 4gb ram destekler zaten.

dönelim diğer çözüme Windows kurtarma kısmından sıfırlayabilir veya işini garantiye alıp en güncel windows sürümünü 20H2 windowsun sitesindeki iso oluşturucudan flaşına yazdırarak temiz önyüklemeyle 0 kurulum yapabilirsin..

EKRAN KARTINLA DA ALAKASI YOK BU DURUMUN.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bir uyumluluk sorunu yaşıyorsun sorun yaşadığın uygulamanın simgesine sağ tıklayıp uyumluluk sorunu gider seçeneğine tıklayıp sonucu deneyebilirsin.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kullanmak istediğiniz sürüm Windows sürümünüzle uyumlu değilse windows sürümünüzü değiştirin veya programın uyumlu olduğu eski bir sürümüne bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...