yazılım yayıncısıyla iletişime geçin hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
önce notepad ile dbk isminide değiştim
cheat engine programını undetected yapmak için HxD den içindeki cheat engine yazılarını kendi istediğim şeyle değiştiriyorum fakat yaptıktan sonra program bu hatayı veriyor;
"bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulabilmek için yazılım yayıncısıyla iletişime geçin"
bunun için gücenlik sertifikalarını kontrol ettim uyumluluk sorunlarını kontrol ettim fakat değişen birşey olmadı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

cheat engine ile ilgili sorun değilde windowsun verdiği bi sorun olduğu için windows başlığında açtım konuyu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• resim_2022-09-07_181638613.png
    resim_2022-09-07_181638613.png
    2.5 KB · Görüntüleme: 62
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tüm güncellemeler yapılı halde herşeyin ama nedense hala aynı anlamadım bişey

Üye
3 HİZMET YILI
Update İe İlgili olma şansı var windowsunuzu en son sürümde kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyip çalıştırmayı deneyin olmazsa uyumluluk sorun gidericisini ( denetim masası=sorun giderme=uyumluluk sorununu giderici) bölümünden açın uygulama sorunlarını tanılayıp ekrandaki yönergeleri takip edin eğer olmazsa yine yardım edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
anakart bios anakart işlemci ram programlarını güncellemelisin sorunun en kısa temız çözümü format atmak aslında ama tabıkı bunu biliyorsundur ama formtsız işlem yapmak istiyosun ses kartın ekran kartı pc bileşenlerının kısa büyün hepsınn bellı bır marka ve model numaraları vardır bunları bularak güncelleme dosyalarına erişebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...