Bilgisayarınızın Güvenliği ile ilgili bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler (yazmıyor bende ekliyim indircegınız eklenti uygulama vs gizlilik ve güvenlik maddelerini göz gecırmeyı unutmayınız en cok instagram profilme kim baktı gibi bu tarz uygulamalarda hesap calınması cok fazla dikkat edin)

Üye
4 HİZMET YILI
Anti-virüs programlarından ücretli/ücretsiz öneriniz nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Konu ile alakalı mı bilmiyorum ancak indirdiğim programlardan bulaşan virüslerden benim bilgisayarımda başkası mining yapabiliyor mu, yapabiliyor ise nasıl anlarım ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sürekli virüs yiyen biri olarak bilgilendirici olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bilgiler için teşekkürler eline emeğine sağlık. O değilde bu zamana kadar hiç virüsle karşılaşmadım umarım karşılaşmam :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Konu ile alakalı mı bilmiyorum ancak indirdiğim programlardan bulaşan virüslerden benim bilgisayarımda başkası mining yapabiliyor mu, yapabiliyor ise nasıl anlarım ?
evet ben de yedim antivirüs programlarıyla tarayınca gizlenmiş bir şekilde yapıyorlar ama programlarla bulup kaldırabilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
bilgilendik öğrendik teşekkür ediyorum aslında sadece antivirüs kullanmak da yetmiyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Güzel yazı olmuş peki windows defender hakkında ne düşünüyorsun çoğu insan gereksiz korumuyor diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...