bilgisayarınızın hızlı açılmasını ister misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Windows 10 ile birlikte arka planda çalışan dolu şey var onları azaltabilme şansımız var mıdır

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle masaüstünü bir klasör oluşturup ona atıyorsunuz veya masaüstüne sağ tıklayıp görünümden masaüstü öğelerini göstere tıklarsanız masaüstü simgeleri kaybolur tekrar açmak istediğinizde yine aynı işlemi yaparak açabilirsiniz.Sonraki adım olarak başlangıçta açılan programlar ve görev yöneticisinde gereksiz çalışan programları kapatmak işe yarayacaktır peki nasıl kapatabilirim diyorsanız Windows+R tuşlarına basarak açılan pencereye 'msconfig' yazıyoruz.Başlatma kısmından bilgisayar açıldığında açılan gereksiz programları devre dışı bırakıp uygula diyoruz.Bilgisayarınız normalden daha hızlı açılıp kasma yaşatmayacaktır :)
ramim düşüktü bu çok işime yaradı Teşekkürler

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
PC si yavaş olanlar için ilaç gibi gelecek güzel konu ben zaten önceden yapmıştım ama yine de bilgi için teşekkürler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Degişiklilik olmayanlar için bence ssd almalısınız böyle 1 tb harddiske 300 tl(2yılda bir yandığı için 2 yılda bir 300 tl) vermek yerine gidip 300 tlye 240 gb ssd alabilirsiniz

YOU DİED
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkürler işime yaradı sağolasın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teşekürler deneyeceğim. :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hava atmak gibi olmasın ama zaten pc'm 8 saniye de açılıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
msconfig'ten gui önyüklemesi yok'u,zaman aşımını 3 yaparsanız ve bios'tan fast boot'u açarsanız çok daha hızlanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...