- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
hocam rica ederim işine yararsa ne mutlu banahocam win 11 den win 10 a düştüm zaman denicem eline salık araştırma için
rica ederim hocamÇok teşekkür ederim, bir süredir bilgisayarım için bir temizleyici arıyordum.
rica ederim ^^Bilgilendirme için teşekkürler.
kesinlikle değer hocamoyun performansını çok etkiler mi fps artışı olur mu.yapmaya değer mi?
kanka kullanmak istediğini detaylı araştırıp + - olup olmadığını öğrenip kullanabilirsinneden bilmiyorujm ama bu programları hiç kullanmadım hiç te kullanacağımı sanmıyorum içimde bu programlarla ilgili kötü bir his var yani güvenemiyorum bir türlü
Orası öyle tabi yaa bütün dünya kullanıyor yani büyük bi sıkıntısı olsa illaki duyulurdu da işte gürcü inadı var bende maalesef :dkesinlikle değer hocam
Post automatically merged:
kanka kullanmak istediğini detaylı araştırıp + - olup olmadığını öğrenip kullanabilirsin
ahahahaaOrası öyle tabi yaa bütün dünya kullanıyor yani büyük bi sıkıntısı olsa illaki duyulurdu da işte gürcü inadı var bende maalesef :d
yani oda olabilir hocamŞahsen bu tarz yan programlar kullanmayı önermiyorum, boş kayıt defterlerini silmek için Hibit Uninstaller kullanıyorum onun dışında kendim performans için bir takım ufak ayarlamalar yapıyorum. Manuel her zaman daha iyidir bence.
rica ederim ^^Gelmişken alıyım burdan lazım dı teşekkür
eyvallah hocamFaydalı konu hocam emeğine sağlık teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?