Üye
etkili güzel konu teşekkürler.
Sanırım o kanıt olarak performans artışı gibi bir fotoğraf istemiş olabilir. Önceki fps/sonraki fps gibi.haklılıkla alakalı bir şey yok sen anlamadın ben anlattım hala bir şeyler anlatıyorsun
Farketmez nesli Ddr 1 de olur ddr 5 de.Yeni nesil ramlere kullanımı için tavsiye ediyormusunuz
Hayır aniden program falan kapatmıyor ramin önbelleğini temizliyiyor.Arkadaşlar eğer 2-4 gb ram kullanıyorsanız tavsiye etmem, Nedeni ise siz ön planda aşırı yüklü bir oyun/program çalıştırmayı deniyorsunuz. Aniden ve habersiz kapattığı için büyük droplar yemenize sebep oluyor demedi demeyin.
Dostum tecrübem olduğu için söylüyorum, önbelleği aniden temizlemek aşırı şekilde 3 5 saniye droplara sebep oluyor.Farketmez nesli Ddr 1 de olur ddr 5 de.
Post automatically merged:
Hayır aniden program falan kapatmıyor ramin önbelleğini temizliyiyor.
8 GB ram kullanan herkes için şartBildiğiniz gibi ram miktarı oyunlarda akıcı oynamak için önemli.Eğer raminizin boyutu azsa verdiğim programla süreyi 5 dk yapıp ramin 5dkde bir kendini temizlemesini sağlayabilirsiniz.Bu da tabii ki oyun performansınızı etkileyecektir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap