Bilgisayarla İlgili Sıkıntı Büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Beyler windows 10 sıfırlama sonrasında bölgeyi seçip ileri dedim sonra klavye seçimi geldi. Ordan da türkçe q seçip ileri dediğimde bir sorun oluştu fakat yeniden deneyebilirsiniz diyor. Yeniden deneye tıklayınca tekrar aynısı oluyor. Sorunu daha önce gören çözümünü bilen koca yürekli kardeşlerimi bekliyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bana oluyordu q klavyeyi seçip hata verene kadar bekliyordum verdikten sonra geri açıyordum PC yi oluyordu olmassa klavyeyi çıkar tak

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
İngilizce veya almanca klavyeyi dene genelde os in içinde ekstra bir indirme gerekmeden ingilizce klavyeyi seçebiliyor olman lazım. Windowsun hatalar ile alakalı hep sorunları vardı hiç ayrıntı vermiyorlar. Örneğin aşağıdaki hata:

11705168_1584173688509625_6041490865670882047_n.jpg

Seçtikten sonra windows tam yüklenince gerekli internet ayarlarını yapıp klavyeyi ekstradan yüklersin. Kolay gelsin :)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İngilizce veya almanca klavyeyi dene genelde os in içinde ekstra bir indirme gerekmeden ingilizce klavyeyi seçebiliyor olman lazım. Windowsun hatalar ile alakalı hep sorunları vardı hiç ayrıntı vermiyorlar. Örneğin aşağıdaki hata:

Ekli dosyayı görüntüle 11467

Seçtikten sonra windows tam yüklenince gerekli internet ayarlarını yapıp klavyeyi ekstradan yüklersin. Kolay gelsin :)
Kardeşim her türlü klavye dilini şeklini tipini denedim ama maalesef öyle kaldı daha da ileri gitmiyor. Pc kapalı duruyor şuan yapacak bişe yok gibi

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bana oluyordu q klavyeyi seçip hata verene kadar bekliyordum verdikten sonra geri açıyordum PC yi oluyordu olmassa klavyeyi çıkar tak
Aga yapamayacağım şeyler söyle gözünü seveyim ya. Klavyeyi çıkarıp takmayı ben düşünemedim gibi yazıyorsun 3 farklı klavye denedim. Sorun klavyede değil

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...