bilgisi olan baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben Yeni pc aldım 2 gün önce assasins creed unity tom clanys rainbow sixaige var ama çok GB :p HER neyse hem az yer kaplayacak hemde güzel bir oyun biliyorsanız tavsiyenizi bekliyorum(not disk alanım 1 tb sorun net)

NOT:10 GB V.S OLUR YETERKİ 10 GBI AŞMASIN+GTA serisi hariç

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kardeş onu bende biliyorum indirmelerimi o saatte yapıyorum zaten ev halkıda var o yüzden o saatte indirmem zorunlu ama kota kalkınca bile 500-600 kbsyi geçmiyor ve 80 GBlik bir oyundan bahsediyoruz
cheat engıneyle steamdanmı ındırıyorsun mesela onu sec speed hackı 0.5 yap 2 katına cıkar ındırme hızı 0.4 yap 3 katı 0.1 yap 6 katı yukselır 5mbye bıle cıkar normal ındırmen 500kb felansa eğer ben oyle ındırırım normalde tavsıyem 0.4 yap :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
cheat engıneyle steamdanmı ındırıyorsun mesela onu sec speed hackı 0.5 yap 2 katına cıkar ındırme hızı 0.4 yap 3 katı 0.1 yap 6 katı yukselır 5mbye bıle cıkar normal ındırmen 500kb felansa eğer ben oyle ındırırım normalde tavsıyem 0.4 yap :)
kardeş saçmalamayın allah aşkına internet steam değil sen sadece steam programını hızlandırırsın indirme hızına bişi olmaz+ cheat engine ile sadece offline oyunda iyi kullanabiirsin

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kardeş saçmalamayın allah aşkına internet steam değil sen sadece steam programını hızlandırırsın indirme hızına bişi olmaz
dıyorumya zaten steamdan ındırıyorsan steamı sec steamdan genelde oyle yaparım ordan ındırıceksen dıye soyledım sen bılırsın :)

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
The Forest = Açık Dünya Korku Oyunu az ama öz

Need For Speed Most Wanted = Aksiyonlu Yarış Oyunu

Call Of Duty Black Ops 3 = Açık Dünya Savaş Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...