Seçkin Üye
60 GB?
oynadım
S.K.I.L.Loynadım
cheat engıneyle steamdanmı ındırıyorsun mesela onu sec speed hackı 0.5 yap 2 katına cıkar ındırme hızı 0.4 yap 3 katı 0.1 yap 6 katı yukselır 5mbye bıle cıkar normal ındırmen 500kb felansa eğer ben oyle ındırırım normalde tavsıyem 0.4 yapkardeş onu bende biliyorum indirmelerimi o saatte yapıyorum zaten ev halkıda var o yüzden o saatte indirmem zorunlu ama kota kalkınca bile 500-600 kbsyi geçmiyor ve 80 GBlik bir oyundan bahsediyoruz
kardeş saçmalamayın allah aşkına internet steam değil sen sadece steam programını hızlandırırsın indirme hızına bişi olmaz+ cheat engine ile sadece offline oyunda iyi kullanabiirsincheat engıneyle steamdanmı ındırıyorsun mesela onu sec speed hackı 0.5 yap 2 katına cıkar ındırme hızı 0.4 yap 3 katı 0.1 yap 6 katı yukselır 5mbye bıle cıkar normal ındırmen 500kb felansa eğer ben oyle ındırırım normalde tavsıyem 0.4 yap
dıyorumya zaten steamdan ındırıyorsan steamı sec steamdan genelde oyle yaparım ordan ındırıceksen dıye soyledım sen bılırsınkardeş saçmalamayın allah aşkına internet steam değil sen sadece steam programını hızlandırırsın indirme hızına bişi olmaz
2yi oynadım 3 trailer izledim kötüydüMafia 2
Mafia 3
CS:GO falan2yi oynadım 3 trailer izledim kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?