Bilgisiyar aldım anakartı banlı cıktı napmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Bir hevesle bilgisiyar aldım valorant oynamak icin giriyorum 1 maç bitmeden hesap kitlendi 3.parti yazılım kullandın falan sınırsız diyor 3-4 kez denedim ip değiştirdim değişmiyor adam dedi anakart+ssd yollucam değiştir düzelir düzelmezse ben napacağım valorant oynamak icin aldım valorant giremiyorum bu işlerden anlayan varsa yardımcı olsun kaç tane forum gezdim bu işten anlıyan yok ya.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Anakart+SSD ile düzelmez. Anakart modeline göre spoofer bulup, spoof attırman gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
adam seni geçiştirmek için anakart ssd göndereceğim demiştir kendimce öyle düşünüyorum + adam akıllı bir spoofer ile spoof atmalısın yoksa o banı beklemek zorundasın

Üye
1 HİZMET YILI
Banın geçip geçmeyeceğini nerden öğrenirim? Kesin geçermi beklersem

Spoofer 1-2K cok pahalı ücretsiz yada 100-200tl ye yapan güvenilir yerler varmı?

Üye
1 HİZMET YILI
İşlemci anakart ssd değişimi yapılcak geçermi beyler?

Bilgisayarda biçimlendirirsiniz
Anlamadım ne icin biçimlendirçem

Adam mağdur etmicem seni diyor yeni kasa yapcak sadeçe ekran kartı asus 2060 takıcam o kadar geçermi?

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
200 tl spoofer ayarlayalım anakartın nedir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
spofer bilgisayarındaki tüm serialleri değiştirir ama spooferin sağlamını bulman lazım ortalıkta dolandırıcı çok dikkat et

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bedavaya buldukların ya ratlı çıkar yada çalışmaz hocam malesef uygun fiyatla vereyim diyenlerde olur 100 200 liraya kanma derim hepsi için bişey diyemem ama malesef dolandırıcı çok insan var şuan zaten çoğu spoflar çalışmıyor yada val 5 ( delay ban) atıyo hangi hesaptan girersen gir 3 4 5 6 maç sonra ban yer.

Üye
1 HİZMET YILI
bedavaya buldukların ya ratlı çıkar yada çalışmaz hocam malesef uygun fiyatla vereyim diyenlerde olur 100 200 liraya kanma derim hepsi için bişey diyemem ama malesef dolandırıcı çok insan var şuan zaten çoğu spoflar çalışmıyor yada val 5 ( delay ban) atıyo hangi hesaptan girersen gir 3 4 5 6 maç sonra ban yer.
peki ekran kartı hariç herşeyi değiştirsem düzelirmi?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ban attıklarında hangi parçaya attığını bilemezsin hocam 2 seçeneğin var ya sağlam bir spof bulucaksın ama dediğim gibi garantisi yok ondada ban yeme ihtimalin yüksek yada tekrar iade ediceksin bilgisayarı alacağın zaman test edip alıcaksın.

Üye
1 HİZMET YILI
ban attıklarında hangi parçaya attığını bilemezsin hocam 2 seçeneğin var ya sağlam bir spof bulucaksın ama dediğim gibi garantisi yok ondada ban yeme ihtimalin yüksek yada tekrar iade ediceksin bilgisayarı alacağın zaman test edip alıcaksın.
RASTGELE BİR İNSANDAN ALDIM BU PARÇALAR DEĞİŞSİN ban geçer umarım eğer geçmezse iade edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...