Bilgisiyar sıfırlansa oyunlarda fps artışı olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pc temizle güzelce tozlar fln fanları kontrl et güzel bi sıfırlama yap geri herseyi kur 30 50 fps artar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gereksiz dosyalar çok fazla olduğu için bence fps artışı olur bende planlıyorumda zamanım olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sistem klasörü rahatlayacağından ufak bir artış olur evet, fakat daha ciddi bir artış istiyorsan işlemcinin macununu 7-8 ayda bir değiştirmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilgisayarının sisteminin kurulu olduğu HDD veya SSD doluysa bilgisayarın zaten yavaşlar.Depolaman eğer çok doluysa bilgisayarının direk kendisi yacaşlar bu da oyunları etkiler yani kısacası evet sıfırlarsan biraz da olsa fps artışı gözlemleyebilirsin

ONLY THE DEAD SEE
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hayır sadece herşeyi silersin bunun yerine NVİDİa ayarlarını performansa çek daha biyi olur

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bilgisiyarı sıfırlarsam oyunlarda fps artışı olurmu? bilgisiyara en az 300 virüs bulaştı :SADSA:DAS: ama temizledim mesela görev yöneticisine tıklıyorum hata veriyor deniyorum veriyor 5 6 kere veriyo sonra vermiyor açıyor bütün uygulamalarda böyle neyse asıl sorum oyunlarda fps artışı olurmu
virüsler silinirse fps artışı olabilir cünkü virüsler arkada calıstıkları icin cok güc harcıyolar sıfırlaman iyi olmus ama okadar cok fps artmaz

Üye
4 HİZMET YILI
Tam temiz kurulum , bütün disklerde - ayrıca işlemci + ekran kartı fan temizliği macun yenileme ile birakaç fps farkettirebilirsin .

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
evet fps artışı olur ama fazla bir fps artışı söz konusu olmaz ama yinede artar ama bilgisayarı sıfırlama format at daha iyi temiz olur
sıfırlamayla format aynı zaten dosyaları silip bırakmıcak windowsu en baştan kurucak belliki

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sıfırlamadan sonra düzgün ve temiz bir kurulum yaparsan + olarak da temizleyip macundur tozlardır halledersen ve son olarak da driverleri güncellersen pc oldukça rahatlar ve fps artışı alırsın. Ayrı olarak ssd varsa sistemi ssd ye kurman daha iyi olucaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben bazen eski bilgisayarı kullanmak zorunda kaldığımda oynamadığım oyunları siliyorum bilgisayarın çok az da olsa rahatladığını fark ediyorum denenebilir
Post automatically merged:

öyle aşırı olacağını düşünmüyorum ama bir tane arkadaşın dediği gbii içini açıp temizlersen çok rahatlar +bir tane de ssd falan al uçar

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et fortmat atmana gerek yok.
Advanced systemcare programını indir çok faydasını göreksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...