Bilgisiyar Toplasan Nasıl bir bilgisiyar toplardın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
toplamam bazı markalar var toplamadan daha iyi ben darkFlash kullanıyorum öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
performans olarak düşük olsa da mecburen laptop aldım memnunum senelerce götürür beni ilerde de bakarız yenisini alırız artık yapacak bişey yok

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk laptop al falan yazmışlarda kesinlikle öyle bir cahillik yapmayın ilk yıl hiç bir sıkıntı olmuyor 2. 3. yıl kasıyor ısınıyor ne kadar temizlesende laptop pişmanlıktır ve o fiyata pc topla daha iyi,

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
leptop un tek artısı taşınabilirliği, zaten sürekli gezen biri değilsen masaüstü en iyisi leptop um var pc şarjda değilse fps kaybı oluyor

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
laptop masaüstüne göre kullanışlı olabilir ama özellik olarak taviz veriyor bu yüzden eğer bütçen varsa her zaman tercihini masaüstünden yana yapman gerekir ve bileşenlerin markalarıda önemli örneğin anakart ve ekran kartı msi işlemci amd ryzen ram ve m2 ssd corsair psu thermaltake hdd seagate olabilir uzun ömürlü bir sistem olur

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
bas abicim 3090 ti

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pc kasası çok mantıklı laptopa verdigin paraya göre dağa sağlam sistem diziyorsun ama benim gibi sabit biri degilsen başka yerlerde gidiyorsan laptop al çok iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En temizi iyi bir laptop hem taşınabilir hem iyi msi öneririm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
4K oyun oynayabilecegim bir sistem toplamak isterdim. Monitörü büyük ve kavisli olanlardan seçerdim hastasıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...