Bilgisiyarım Artık Zor Kapanıyor Bu Hata Çok Yaşamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
PC M DE Bazen Kapat Yerine Basıyorum windows 10 da kapata basıyorum kapanmıyor ama 4 5 dakika sonra kapanıyor bu sorun bazen oluyor bazıları diyor ana kartı güncelle bide bios güncelle anakart ve biosu nasıl güncelliyeceğim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Anakartının markasını modelini öğren kendi sitesine girip driver indirme bölümleri oluyor anankartının marka modelini bilmediğim için sana kesin birşey söyleyemem.gerekli update indirdikten sonra usb ye atıyorsun usb takıp pc yeniden başlatıyorsun bios a giriyorsun anakart güncelleme bölümünde zaten usbin çıkıyor ben direk entere basıp kendi kuruyor pc kendini yeniden başlatıyor bu kadar.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
fanın düzgün çalışmıyor olabilir belki benim eski bilgisiyar zor açılıp zor kapanıyordu fanını temizlettim düzelmişti hızlandıydı belki fanın zorlandırıyordur

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ben fanı değiştirdim oldu bendede oluyodu ama benimki 1 2 dkk felan bekliyodu seninki baya uzunmuş aga

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bios u flash dan atılıyor diye biliyorum dxdiag dan sürümünü öğren internetten indir

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu tarz sorunların sebebi uzun süredir format atmamanızdan windowsun sürekli güncelleme almasından kararsızlaşmasından kaynaklanıyor. Sıfırdan temiz bir kurulum ile eski performansa dönebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu yolu deneyebilirsin
windows - güç planı seçin - güç düğmelerinin yapacaklarını seçin - şu anda kullanılamayan ayarları değiştir - hızlı başlatmayı aç tikini kaldır - değişiklikleri kaydet

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
PC M DE Bazen Kapat Yerine Basıyorum windows 10 da kapata basıyorum kapanmıyor ama 4 5 dakika sonra kapanıyor bu sorun bazen oluyor bazıları diyor ana kartı güncelle bide bios güncelle anakart ve biosu nasıl güncelliyeceğim
bendede aynı sıkıntı var çözebildinmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...