Çözüldü bilgisiyarıma hack center kuramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hack center kuramıyorum trojen hatası alıyorum win10

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
İndirdiğin dosyayı masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştır. Waiting for action diye bi yazı gelecek cmd ekranında. Yani demek istiyor ki site üzerinde hileyi injekt et. Hack center UI kısmına gelip ordan league of legends i seçiyorsun. 1 tane daha cmd açılıyor. Bu sefer sana Waiting for league of legends diye bildirim veriyor. Lolü açıyorsun ve hile inject edilmiş oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İndirdiğin dosyayı masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştır. Waiting for action diye bi yazı gelecek cmd ekranında. Yani demek istiyor ki site üzerinde hileyi injekt et. Hack center UI kısmına gelip ordan league of legends i seçiyorsun. 1 tane daha cmd açılıyor. Bu sefer sana Waiting for league of legends diye bildirim veriyor. Lolü açıyorsun ve hile inject edilmiş oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar.
o programı hack center açık bişey girin yazıyor şimdi lol e girip ondan sonra siteden şeyi almam gerekiyor ama onaylı olmama rağmen lol hilesini alamıyorum

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Antivirüsü kapatman gerek güvenlik duvarınıda kapat yoksa hileyi virüs olarak algılıyor

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güvenlik duvarını kapatıp tam zamanlı koruma bulut koruma vs de kapatman gerekiyor dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Addblock ve güvenlik duvarını kapatmayı dene dostum. Yani bunu bulmasının sonucu güvenlik duvarı veya virüs programının sonucu. Kapat çözülür

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum inen xproject dosyasını yönetici olarak çalıştır waiting yazısı geldiğinde sitedeki hack center bölümünden istediğin oyunun hilesi için onayı alıp hileni kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...