ilk çıkan link onun indirme linki demi?Ne Olur Ne Olmaz MalwareBytes Anti-Rootkit İle Bi Pcni Tarat Derim Virüs Bu Ordan Oraya Bulaşır
ya windows defenderdan uyarı geldi 2tane ne yapıcamSilinmiştir büyük ihtimal bilgisayarında anormal bişey dolursa virus programı indir temizler ya da en güzeli format hem bilgisayarın rahatlar
Doğrudur Suan Beta Aşamasında Halailk çıkan link onun indirme linki demi?
Post automatically merged:
ya windows defenderdan uyarı geldi 2tane ne yapıcam
aga şuan müsait değilim format atamam başka çare yokmuinmedigini varsayıyorum sen yinede ne olur olmaz temizlet bilgisayarı formatla. özel bilgilerin vardir filan yalan olmasınlar
KMS Yüklemiş KMSler Genelde Windows İçin Kullanılıyor KmSpico Windows Veya Office Cracklenmek İçin Kullanıyor Sıkıntı Yoq
ne olur ne olmaz bi program ile tara broyanlışıkla pubizanın(linktl)linkine bastım reklamı geçerken bilgisiyara bişey indi google yüklemesine izin vermedi bilirsiniz google bazı şeyleri indirirken virüs var diye engelliyor ya bende sil dedim sizce silinmiş midir?
tamam ozaman MalwareBytes Anti-Rootkit indir temizlet şimdilik uyarı aldığın linkler o kadarda tehlike yaratıcak şeyler değil ben tedbir amaçlı dedimaga şuan müsait değilim format atamam başka çare yokmu
Sana önerim güz vir virus programıyla tarat silsin 1 kaç günde güvenlik duvarını kapatma aksi birşey olursa güvenlik duvarı engelleyebilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?