Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk olarakDr.Stone kesinlikle öneririm sana dostum shounen teması işlesede bilimin içinde geçiyor
İkinci olarak Cowboy Bebop öneririm biraz eski bir anime ancak konusu içine çekiyor insanı
Üçünü olarak Dr.Stone ve Cowboy kadar bilim kurgu olmasa daDarling in the franXX 'i öneririm ayrıca
Dördüncü önerimDaring in the franXX in temel aldığı animeyi Neon genesis evangelion u öneririm.
Beşinci olarak Steins Gate öneririm konusu bu da içine çekiyor insanı interetten konularını araştırabilirsin çeşitli siteler var
Edit; Aklıma gelenler var onları yazdım
Altıncı olarak Psycoo Pass( doğru yazmadım sanırım) bu anime de bilimkurgu içeriyor tavsiye ederim biraz Seinen psikolojik anime
Yedinci olarak Gurren Lagann öneririm konusu direk aklıma Darling in the franXX i hatırlattı biraz(Bitirenler neden benzettiiğimi az çok tahmin eder) f
Sekizinci olarak Elfen Lied 'i tavsiye edebilirim konusunu okudum izlemedim ancak bilimkurgu içerdiğini biliyorum. Hafif Darling in the franxx i andırdı benim için görüntü kalitesinden dolayı izlememiştim( kötü sayılmaz ama ben izleyemedim)
Hocam Darker Than Black öneriyorum. Çok net izlenecek bir anime fakat ilk 4-5 bölümü sıkıyor sonrasından ilerliyor ve insanı içine çekiyor seri. Bakmanı tavsiye ediyorum.
Platenes biraz çizimleri eski olsa da konu itibarıyla güzel bir anime ve aradığın anime olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 2 yıl önce falan izledim 24 bölüm kadar.