Üye
Yıldızlar arası hocam çok sağlam bi filmGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
Yıldızlar arası hocam çok sağlam bi filmGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
hocam Taksi yazsan çıkar serinin 5 devam filmi var ben şuan 4 deyimGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
Limit YokGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
güç yüzükleri mükemmel bir dizi tavsiye ederimGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
bilim kurgu değil ama teotfw efsane bir diziGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
sıcakkafa türk yapımı aşırı hoş bir film fakat şuanlık tek sezonu varGüzel bir film serisi ya da 2-3 sezonluk bilim kurgu dizisi önerebilecek var mı? Fakat gerilim/korku olmasını istemiyorum.
O biraz korku filimine kaçıyor güzel ama biraz korkunçSquid Game
çok güzel oyundurManifest buna bakabilrisin