- Yasaklandı
Film değil ama gölge ve kemik hem akıcı hemde istediğin tarzda fantastikbilim kurgu fantastik aksiyon tarzı film önerebilecek var mı bu aralar popüler filmlerin birçoğunu izledim
Oyuncular harcanmıştı daha iyi olabilirdi benceDont Look Up izlemediysen öneririm, son zamanların popüler bilim kurgu filmi. Sürükleyici, izlemesi keyifliydi.
konusu lucifere benziyor teşekkür ederimFilm değil ama gölge ve kemik hem akıcı hemde istediğin tarzda fantastik
yok ben film istiyorum dersen de constantine iyidir şeytan falan filan var
izledim güzeldi ancak bi tık para kazanmak için basit kaçılmış gibiDont Look Up izlemediysen öneririm, son zamanların popüler bilim kurgu filmi. Sürükleyici, izlemesi keyifliydi.
çok güzeldi başta anlamamıştım olayları 2. kez izleyince anladımupgrade izlemediysen kesin izle knk epic film bide shutter island var psikolojiyle alakalı bi film ikiside epic öneririm
dizi izlemeyi tercih etmiyorum ama bi bakarımYeni çıkan Halo dizisine bir bak istersen ben izliyorum her bölüm efsane geçiyor
Bence bak efsane gidiyor şuandizi izlemeyi tercih etmiyorum ama bi bakarım
evet izlememiştim trailer de çok iyi durmuyo ama konusu güzele benziyo notlarıma ekledimMuhtemelen izlemediğin güzel bir bilim kurgu önereceğim sana. Dünyayı kontrol altına alan bir uzaylı ırkının insanlığı yeni bir çağa taşımasını konu alan güzel bir dizi. Umarım beğenirsin izlediysen tekrar izle
Childhood's end
izledim zaten harry poter V2.0 gibifantastik canavarlar serisini izleye bilirisn bro
yenı çıkan filmi peki fantastık canavarlar dambıldorun sırları ?izledim zaten harry poter V2.0 gibi
yeni bölümü çıkmış yeni gördüm teşekkürleryenı çıkan filmi peki fantastık canavarlar dambıldorun sırları ?