Yarının Savaşı da güzel filmdir bilimkurgu/aksiyon imdb sini düşük buldum gerçi 6,5 muş ama tavsiye ederimUzun zamandır izlemeye değer film arıyorum bilim kurgu ve aksiyon içerikli spoiler vermeden tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
güzel değil ya cacıki benceSource Code, 2011, Bilim Kurgu-Aksiyon
Post automatically merged:
Yarının Savaşı da güzel filmdir bilimkurgu/aksiyon imdb sini düşük buldum gerçi 6,5 muş ama tavsiye ederim
burada öneriler her film çok güzel teşekkür ederim <3Uzun zamandır izlemeye değer film arıyorum bilim kurgu ve aksiyon içerikli spoiler vermeden tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
önermek istediğim bi kaç film var bilim kurgu olarak..burada öneriler her film çok güzel teşekkür ederim <3
korku kapanı 6Uzun zamandır izlemeye değer film arıyorum bilim kurgu ve aksiyon içerikli spoiler vermeden tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
trende süikast ı izlemenı tavsıye ederimUzun zamandır izlemeye değer film arıyorum bilim kurgu ve aksiyon içerikli spoiler vermeden tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Kara Yengeç aksiyon filmlerinde üzerinde tanımamUzun zamandır izlemeye değer film arıyorum bilim kurgu ve aksiyon içerikli spoiler vermeden tavsiyelerinizi bekliyorum![]()