Bilinmeyen numaralardan gelen SMS'ler nasıl engellenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selam dostlar. Numarama sürekli farklı numaralardan SMS geliyor. Birini engellesem de diğer numaradan geliyor. Artık insanı bıktırıyorlar. Bunlardan nasıl kurtulurum?

IMG_1265.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Selam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
kumar sitelerine kayıt olmuşsun onlar da verileri satmış :D numara değişmekten başka çare yok
veya telefonda "bilinmeyen numaralardan gelen mesajları engelle" diye bir özellik varsa o da 2. bir yöntem olabilir
ama o zaman da iyi amaçlı olan mesajları da alamayabilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
Birisi seni ya trollüyor ya da uğraşıyor gerçek anlamda bu mesajları istesen de durduramazsın zaten telefon numaranı değiştireceksin illegal yöntemlere başvurup rahatsız ediyorlar insanları

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sms bomber diyenler hiç bişey bilmiyo yazık la sms bomber denilen şey sitelerden gelen kayıt olma smsleriyle olur bu arkadaşın numarasıyla kumar sitesine kaydolmuşlar onlarda verileri satmış ondan geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kumar sitelerine kayıt olmuşsun onlar da verileri satmış :D numara değişmekten başka çare yok
veya telefonda "bilinmeyen numaralardan gelen mesajları engelle" diye bir özellik varsa o da 2. bir yöntem olabilir
ama o zaman da iyi amaçlı olan mesajları da alamayabilirsin.
evet dediğin gibi bi keresinde kayıt olmuştum merak edip, ondan sonra böyle mesajlar gelmeye başladı. Ayarlardan dediğin özelliği açtım umarım işe yarar 🙂

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sms bomb atılmış sanırım veya kayıt olduğun bir site verileri satmış

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
üstteki arkadaşların dediği gibi büyük ihtimal kumar sitesine girmişin oda verilerini satmış numara değiştirmekten başka yapacak bişeyin yok

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bana da sürekli hem metin2 hemde bet smsleri geliyordu telefon değiştirdim artık hiç gelmiyor sağolsun hepsini bana göstermeden spama atıyor tabi numara değiştirmek telefon değiştirmekten daha ucuz..

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynısı başıma gelmişti numaramı değiştirip kurtuldum bir siteye kayıt olmuşsun onlarda verileri felan satmış

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
farklı bir sitede çerezleri kabul et diyip bir yerde reklam yetkisi verdiysen spam mesaj olarak telefonuna atmaya devam eder dostum
telefonunun kendi spam mesaj engelle özelliği varsa onu kullan yada bir program inidir onu kullan genellikle bu durumlar sms bomberdan kaynaklanıyor
her girdiğin sitede çerezleri yada tümünü kabul et seçeneklerine pek tıklama

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Telefon xiaomiyse ayarlarda spam sms leri engelle var onu acabilirsin
Post automatically merged:

Telefon xiaomiyse ayarlarda spam sms leri engelle var onu acabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
apple kulanıyorum aynı sorunla karşı karşıyayım kurtulamıyorum ya

Üye
3 HİZMET YILI
kumar sitelerinden kaynaklı bazıları arıyor seni davet ediyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
numaranı bilen biri kumar sitelerine kayıt olmuş, veri alışverişi yapıldığı içinde numaran yayılmış. Durdurmanın pek bir yolu yok. Numaranı değişebilirsin ya da her gün bunları temizlersin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...