Onaylı Üye
kumar sitelerine kayıt olmuşsun onlar da verileri satmışSelam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
Birisi seni ya trollüyor ya da uğraşıyor gerçek anlamda bu mesajları istesen de durduramazsın zaten telefon numaranı değiştireceksin illegal yöntemlere başvurup rahatsız ediyorlar insanlarıSelam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
evet dediğin gibi bi keresinde kayıt olmuştum merak edip, ondan sonra böyle mesajlar gelmeye başladı. Ayarlardan dediğin özelliği açtım umarım işe yararkumar sitelerine kayıt olmuşsun onlar da verileri satmışnumara değişmekten başka çare yok
veya telefonda "bilinmeyen numaralardan gelen mesajları engelle" diye bir özellik varsa o da 2. bir yöntem olabilir
ama o zaman da iyi amaçlı olan mesajları da alamayabilirsin.
sms bommer yemişsin kral ya numara değiştirSelam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
operatörden mi?bayi den yardım alabilirsin
Sms bomb yapıyor olabilirlerSelam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
SMS bommer yemişsin numaranı değiştirirsen geçerSelam dostlar numarama sürekli farklı numaralardan sms geliyor birini engelliyorum diğer numaradan geliyor artık insanı bıktırıyorlar bunlardan nasıl kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?