Isse Kun
Emektar Üye
Bir çok kişi bilmeceler paylaşmak ve bende paylaşıyım biraz dedim ve sizlere 10 adet bilmece çıkarttım
1- Üç arkadaş çölde gidiyormuş. Bunlardan biri kör, biri sağır, biri dilsizdir. Sağır olan aniden rahatsızlanıp ölüyor. Dilsiz olan kişi, kör olan kişiye sağırın öldüğünü temas olmadan nasıl anlatır?
2- Ağaçları keserim, taşa vurma küserim.
3- Sesi var canı yok, konuşur ağzı yok. Bir küçücük kutudur, içi dünya yurdudur.
4- yarım bardak suyun üstüne yarım bardak su koyarsan ne olur?
5- kuyruğu var at değil, kanadı var kuş değil
6- 3 aşağı 5 yukarı diyen kimdir?
7- Servis Yapıldıgı Halde Yenmeyen Şey Nedir
8- Ne kadar yağmur yağarsa yağsın daha fazla ıslanmayan nedir.
9- bir saat 13 kere çaldığında neyi gösterir
10- eli olan kapıya ne denir?
Not: Spam yorum yapanlar hakkında gereği yapılacaktır.
İnternet üzerinden cevaplara bakmadan cevabı bulan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum..
Dip Not: Bir çekiliş üzerinden steam hesabı vermeyi düşünüyorum.Yapmamı istiyor iseniz anket'te oyunuzu kullanmayı unutmayın.
Anket Süresi 3 gündür.3 gün sonunda anket sonucuna göre çekiliş yapılacaktır.
1- Üç arkadaş çölde gidiyormuş. Bunlardan biri kör, biri sağır, biri dilsizdir. Sağır olan aniden rahatsızlanıp ölüyor. Dilsiz olan kişi, kör olan kişiye sağırın öldüğünü temas olmadan nasıl anlatır?
2- Ağaçları keserim, taşa vurma küserim.
3- Sesi var canı yok, konuşur ağzı yok. Bir küçücük kutudur, içi dünya yurdudur.
4- yarım bardak suyun üstüne yarım bardak su koyarsan ne olur?
5- kuyruğu var at değil, kanadı var kuş değil
6- 3 aşağı 5 yukarı diyen kimdir?
7- Servis Yapıldıgı Halde Yenmeyen Şey Nedir
8- Ne kadar yağmur yağarsa yağsın daha fazla ıslanmayan nedir.
9- bir saat 13 kere çaldığında neyi gösterir
10- eli olan kapıya ne denir?
Not: Spam yorum yapanlar hakkında gereği yapılacaktır.
İnternet üzerinden cevaplara bakmadan cevabı bulan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum..
Dip Not: Bir çekiliş üzerinden steam hesabı vermeyi düşünüyorum.Yapmamı istiyor iseniz anket'te oyunuzu kullanmayı unutmayın.
Anket Süresi 3 gündür.3 gün sonunda anket sonucuna göre çekiliş yapılacaktır.