10 May 2020 #1 Zebul Z Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Tepki puanı 109 6 HİZMET YILI Pek kullanmayacağım kategori olsada neden cevap verme, konu açma yetkisine sahip olmadığımı merak ettim?
Pek kullanmayacağım kategori olsada neden cevap verme, konu açma yetkisine sahip olmadığımı merak ettim?
10 May 2020 #2 Behzz Seçkin Üye Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 326 Tepki puanı 20 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Zebul' Alıntı: Pek kullanmayacağım kategori olsada neden cevap verme, konu açma yetkisine sahip olmadığımı merak ettim? Genişletmek için tıklayın ... benimde yok heralde daha üst yetkisi olanlar kullanabiliyor
Zebul' Alıntı: Pek kullanmayacağım kategori olsada neden cevap verme, konu açma yetkisine sahip olmadığımı merak ettim? Genişletmek için tıklayın ... benimde yok heralde daha üst yetkisi olanlar kullanabiliyor
10 May 2020 #3 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI aynı hatayı bende alıyorum bugün bir tanesine cevap yazamadım
10 May 2020 Konuyu başlatan #4 Zebul Z Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Tepki puanı 109 6 HİZMET YILI Behzz' Alıntı: benimde yok heralde daha üst yetkisi olanlar kullanabiliyor Genişletmek için tıklayın ... Onaylı üyeler de kullanabiliyor ama.
Behzz' Alıntı: benimde yok heralde daha üst yetkisi olanlar kullanabiliyor Genişletmek için tıklayın ... Onaylı üyeler de kullanabiliyor ama.
10 May 2020 #5 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Zebul' Alıntı: Onaylı üyeler de kullanabiliyor ama. Genişletmek için tıklayın ... ben kullanamadım reis
Zebul' Alıntı: Onaylı üyeler de kullanabiliyor ama. Genişletmek için tıklayın ... ben kullanamadım reis
10 May 2020 Konuyu başlatan #6 Zebul Z Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Tepki puanı 109 6 HİZMET YILI -dark-side-' Alıntı: ben kullanamadım reis Genişletmek için tıklayın ... Malum kategoride açılan en son konuya verilen cevaba bakabilirsiniz, yetki ile ilgili olduğunu sanmıyorum aslında.
-dark-side-' Alıntı: ben kullanamadım reis Genişletmek için tıklayın ... Malum kategoride açılan en son konuya verilen cevaba bakabilirsiniz, yetki ile ilgili olduğunu sanmıyorum aslında.
10 May 2020 #7 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Zebul' Alıntı: Malum kategoride açılan en son konuya verilen cevaba bakabilirsiniz, yetki ile ilgili olduğunu sanmıyorum aslında. Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum reis ama muhtemlen katagori ile alakalı olarak düşünüyorum hatayı
Zebul' Alıntı: Malum kategoride açılan en son konuya verilen cevaba bakabilirsiniz, yetki ile ilgili olduğunu sanmıyorum aslında. Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum reis ama muhtemlen katagori ile alakalı olarak düşünüyorum hatayı
10 May 2020 #8 Behzz Seçkin Üye Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 326 Tepki puanı 20 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Zebul' Alıntı: Onaylı üyeler de kullanabiliyor ama. Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum ya
10 May 2020 #9 aytekinnfatsa Süper Üye Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 617 Çözümler 2 Tepki puanı 208 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Gereksiz boş yorum atıldığı için Yorumlara kapatıldı