Bimcell'e geçmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
def2easy ⚡
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şuanda turkcell kullanıyorum 1 ay sonra taahhütüm bitecek, turkcellin fahiş fiyatlarından bıktım. Bimcell'e geçmeyi düşünüyorum, hem uygun hemde turkcelle göre daha F/P, ne dersiniz? Bimcell kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi çekim kalitesi hakkında vesaire? Şunuda söylemek istiyorum Bimcell'in Türk Telekom altyapılı olduğunu biliyorum, önceki deprem anında türk telekomun şebekelerinin nasıl çöktüğünü, depremin çoktan bitmiş olmasına rağmen 5-6 saat boyunca şebekenin gelmediği falan göz önüme geliyor ve kararsız kalıyorum. Ne dersiniz? Bimcell kullananlar geri bildirim yaparsa hoş olur.

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
BimCell mi :D Onundamı Ucuzunu Yapmışlar. Bim'i Tebrik Ediyorum :thinkie:

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka geçme pişman olabilirsin ben kullanmıyorum ama ailemden biri aldı hat 1 haftada açıldı önermiyorum varsa başka hat al 25 tl'lik kontör yükleyecekti kadın gitmiş 35 tl yüklemiş umurlarında değil kasiyer diyor napayım insanlık hali bide kasiyer önüne bile bakmıyor neyse geçme ama sen bilirsin tabiki.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kesinlikle önermiyorum durduk yere kopmalar oluyor çekmiyor tamam ucuz olabilir ama en acil durumda servis yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ucuz dıye gecme bosa 25 tl ye 6 gb alıyorsun ama 1 saatte anca ınstagramı yenılersın :D

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ucuz diye geçme çekmiyor ve kopma oluyor.
Bende turkcell kullanıyorum ekstra ücret gelmiyor neyse o ayrıca turkcell gibi çeken hat yok

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ucuz pirincinden plastik çıkıyorsa sen bir de ucuz hattını düşün ondan neler çıkar :d Geçmeni önermem kopukluklar vs. yaşayabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Lisede(3-4 sene önce) yakın arkadaşım bimcell aile tarifesini kullanıyordu. Tüm aile bimcell idi ve hiç bir sıkıntı çekmiyordu internete bağlanma olsun başka bişey olsun hatta okulda çocuğa İnternet açtırıyorduk.

Ben şuan TürkTelekom'da 5+5+2=12gb internet, 1000dk ve 1000sms'i 69 liraya kullanıyorum faturalı öğrenci hattı. İlave internetleri sonradan tarifeye ek aldım, aslında 5 gb 45 TL idi ama yetmiyor.

Bir arkadaş da 25tl kontör istemişler 35 yüklemişler diye bir şeylerden bahsetmiş bu her hat sahibinin başına gelebilecek bir şey. Hat 1 haftada açıldı derken eğer sen numaranı başka bir operatöre geçirdiysen bu süre hepsi için geçerli, 1 haftada açılıyor hat. Neyse demem o ki eğer geçerseniz ailecek geçin, bimcell çok hesaplı oluyor öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...