bimde çalışıyorum çıkarsam paramı alırmıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
23.04.2024 tarihinde bimde işe girdim 2 aylık deneme süreci olucaktı 30.04.2024 tarihinde 7 gün çalıştığım için 7 günlük maaşım yattı ve şu anda 07.05.2024 tarihinde çıkmak istiyorum fakat bu 7 günlük çalışma paramı çıkınca alabilirmiyim ? (çıkmamın sebebi bana haftada 45 saaten fazla çalışmazsın dediler fakat 2 haftadır nerdeyse 60 saati buluyor haftalık)

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vermezler bence 60 saat nedir be bunlar insan değil paranı alıp çıkmanı öneririm az daha sabret paran yattığı anda istifanı ver

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum şöyle anlatayım;sen işten kendin istifa edip ayrıldığında ,1 gün dahi çalışmış olsan bile ,maaş gününde o maaşını hesabına yatırmak zorundadır
1 günde dahi çalışmış olsan bile iş veren sigortanı tam göstermek zorundadır.

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum şöyle anlatayım;sen işten kendin istifa edip ayrıldığında ,1 gün dahi çalışmış olsan bile ,maaş gününde o maaşını hesabına yatırmak zorundadır
1 günde dahi çalışmış olsan bile iş veren sigortanı tam göstermek zorundadır.
burası türkiye be reis burada adalet yok boşuna riske atmasın vermezlerse adam davalarla uğraşır sonra yazık olmasın keşke dediklerini yapsalar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
burası türkiye be reis burada adalet yok boşuna riske atmasın vermezlerse adam davalarla uğraşır sonra yazık olmasın keşke dediklerini yapsalar
Çalışma kanununda bu maddeler açıkça belirtilmiş, iş veren seve,seve kanundaki madde neyse onu uygulamakla mükelleftir.
çalışan hakkını her zaman söke söke alır,iş verende yiyorsa kanun maddelerine uymasın

Son düzenleme:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
veriyorlar hocam. vermeme gibi bi lüksü yok koskoca firma bir de

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kanka Bir kişi açıklamasını yapmış zaten çalıştığın gün kadar sana paran yatırılır. İstersen 1 istersen 29 gün çalış önemli değil işten çıktığın an çalıştığın kadarını senin hesabına yatırmak zorundalar ha eğer ki yatırmazlar ise karşı tarafa kanundan fazla çalıştırdığı için dava açıp paranı fazlasıyla bile alabilirsin.

Kanka Bir kişi açıklamasını yapmış zaten çalıştığın gün kadar sana paran yatırılır. İstersen 1 istersen 29 gün çalış önemli değil işten çıktığın an çalıştığın kadarını senin hesabına yatırmak zorundalar ha eğer ki yatırmazlar ise karşı tarafa kanundan fazla çalıştırdığı için dava açıp paranı fazlasıyla bile alabilirsin.
+ olarak Hiç bir kurumsal firma maaşını yatırmama gibi bir seçeneği göz önüne bile almaz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tamamdır bu hafta da çok çalıştırırlarsa çıkıcam umarım yatar

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vermek zorundalar vermezlerse dava aç 10 katını ödesinler. (not : devlete :D)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum kaç gün çalışmıssan ona göre verirler paranı

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kral vermek zorundalar ama kaç gün çalıştıysan okadar para vermek zorundalar aksi dava olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...