Bim'e 350 TL Fiyatındaki Gelecek SteelSeries Arctis 1 Alınır Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bence Alınmaz Bimdeki herşey genellikle kalitesiz olur önermem.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka aynı kulaklığı kullanıyorum media marktan aldım 700tl ye bu fiyata alt modeli falan olması lazım bence yada bim epic games gibi cömert olmuş :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tamda kulaklık arıyordum çok iyi oldu 2 tane alacağım eğer kalırsa 1 taneyede razıyım inşallah millet ayırtırmamıştır çünkü genellikle bu tür şeyler çok yaşanıyor zonguldak devrekteki bime kimse gelmesin benden söylemesi :D kötü olur orası benım mekan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence denenebilir fiyatı gayet uygun ve iadesi var bu devirde o fiyata iyi bir kulaklık zor..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
idare eder diyemem marka diye o fiyatı ona vericeğine git game power felan al daha işini görür

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
diğer kulaklıklardan farkı ne ekstra bişeyi varmı yoksa normal 100tl lik gaming kulaklık alsakta aynı şeyi verirmi. şuanlık kulaklığım eski yenisi almayı düşünüyorum şimdiden yazacağınız yorumlar için teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
iade rahat yapabiliyorsan almanı tavsiye ederim, denemiş olursun.

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
almanı tavsiye ediyorum ya kalmıyor ellerinde yada daha sonra gelmiyor bim de ki fıratları kaçırmayı sevmiyorum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bence Alınmaz Bimdeki herşey genellikle kalitesiz olur önermem.
Orijinal Ürünler Gelicek Kaliteli Bir Marka
idare eder diyemem marka diye o fiyatı ona vericeğine git game power felan al daha işini görür
Yalnız Gamepower Farklı SteelSeries Farklı Yani Ben Kaba Değil Genellikle Bu Şekil Seviyorum
diğer kulaklıklardan farkı ne ekstra bişeyi varmı yoksa normal 100tl lik gaming kulaklık alsakta aynı şeyi verirmi. şuanlık kulaklığım eski yenisi almayı düşünüyorum şimdiden yazacağınız yorumlar için teşekkür ederim
Tabi Ki Farklı 100 TL Gaming Bir Kulaklığa Göre Uzun Ömürlü Konforlu Çok Amaçlı
onun yerine bose kulaklık almanı tavsiye ederim.
İlk Defa Duyuyorum Böyle Bir Markayı Araştırıcam

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kral 350 tl ye daha güzelini alabilirsin bime gelen malları kutulara koyarken elemanlar fırlatıyor içinde ne oldugunu bilmeden gözümle şahid oldum tavsiye etmem :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
kral 350 tl ye daha güzelini alabilirsin bime gelen malları kutulara koyarken elemanlar fırlatıyor içinde ne oldugunu bilmeden gözümle şahid oldum tavsiye etmem :)
Ürünler Zaten 2 Tane Falan Geliyor Yüksek Değerde Ürünler Olacağını Düşünmem Ve Zaten İade Edebiliyorsun İstemezsen

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bende alıp deneyeceğim güzel kulaklık. eğer beğenmessek zaten iade edebiliyomuşuz BİM Candır. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...