Bina dan Daireye nasıl fiber cekebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bizim binaya bodrumuna türk telekom fiber kutusu koymuş fakat dairelere fiber yerine bakır kablo çekilmiş ben bunu nasıl bedava olarak fiber kabloyu daireye kadar getirebilirim?

Üye
8 HİZMET YILI
Anladığım kadarı ile önceden adsl veya vdsl kullanıyormuşsunuz, ardından Türk Telekom gelip bu kabini ve sarı kabloları takmış olmalı bu nedenle sizden 1₺ bile ücret talep etmeksizin fibernet paketine geçirip ont ve modem vermeleri gerekiyor
Post automatically merged:

MH ara fiber kabin takıldığını ve interneti kullanamadığınızı dile getirin,eve ekip gönderip sorunu çözmeleri gerekiyor umarım

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum bunu internet sağliyıcını arayıp sorabilirsin basit bir işlem yaparlar bir ücret çıkarırlarmı bilmiyorum fakat 3 iş günü içerisinde türk telekom şubesinden biri gelecektir evine hallederler sorunu düzgün anlatırsan fiyat çıkacağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim çok zor ama müşteri hizmetlerini ara bir şansını dene

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Anladığım kadarı ile önceden adsl veya vdsl kullanıyormuşsunuz, ardından Türk Telekom gelip bu kabini ve sarı kabloları takmış olmalı bu nedenle sizden 1₺ bile ücret talep etmeksizin fibernet paketine geçirip ont ve modem vermeleri gerekiyor
Post automatically merged:

MH ara fiber kabin takıldığını ve interneti kullanamadığınızı dile getirin,eve ekip gönderip sorunu çözmeleri gerekiyor umarım
Bina yeni yapıldı alt yapım vdsl2 fakat en altta fiber kutusu var ama dairelere gelmiyor

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum ilgilenmezler büyük ihtimal sağlam birine sağlam para verip zor yaptırırsın benden demesi kolay gelsin :(

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Dostum ilgilenmezler büyük ihtimal sağlam birine sağlam para verip zor yaptırırsın benden demesi kolay gelsin :(
Şansıma gel apartmanın altında fiber kutusu var halbuki daire gelince farklı kablo ile geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hangi internet sağlayıcısından hizzmet alıyorsan onlar senin dairene kadar çekmek zorundalar diye biliyorum genede yanlış olmasın sen söyle bir çekerler

Üye
5 HİZMET YILI
türktelekom müşteri hizmetlerini arayıp aynı bu konuyu oraya ileterek yardımcı olmalarını sağla max 1 hafta içerisinde bu srounu halletmiş olurlar umarım dilekçe falan istemezler isterlerse biraz daha uzayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bizim mahallede fiber alt yapısı var ama eve çekilemiyor saçma sapan işler yapıyor turktelekom bu aralar müşteri hizmetleri ne bile bağlanmıyor İnternet berbat

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam tek yapabileceğin firma ile görüşüp onların yapması gerekiyor. diğer türlüsü tek başına çok masraflı olur

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çakma fiber işte ama bir tek kablo parası senden çıkabilir diye düşünüyorum gene de türk telekomla konuşman lazım döşenir de maliyetli olur gibime geliyor belki bir döşeme parası cebinden çıkmaz :)

Üye
5 HİZMET YILI
türk telekom çok kötü aynı şeyi bende yaşıyordum adamlar yardım etmiyorlar 3 iş günü dediler 2 haftaya geldiler . rezalet

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Reis beleşe yaptırman zor Turk Telekom yetkilileri pek ilgilenmiyor

Üye
5 HİZMET YILI
Вам необходимо запросить интернет-услуги у поставщика услуг

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Müşteri hizmetleri ile bu sorunu çözebileceğini sanmıyorum. Türk telekom hizmet binasına gidip teknik işlerden yardım isteyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...