☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Dostum saglayıcı şirketi arayıp altyapı için bir sor derim genelde o kutuya kadar hat çekerler fakat yaptırcam diyorsan o kutudan eve kadar cat 7 kablo çektir gelen ekip bu biz yapamayiz diyebiliyolar yaptırabiliyorsan kendin yap kutudan eve kadar olan metreyi kendin hesaplayarak cat 7 kablo çektir eveŞansıma gel apartmanın altında fiber kutusu var halbuki daire gelince farklı kablo ile geliyor.
şikayetvar a yazBizim binaya bodrumuna türk telekom fiber kutusu koymuş fakat dairelere fiber yerine bakır kablo çekilmiş ben bunu nasıl bedava olarak fiber kabloyu daireye kadar getirebilirim?
Bina da 30 daire var?tek bi daire için zor gibi dostum ama şansını dene
Aga bizimde burda var o kutudan ama bizdede yok Bende çekmek istiyorum çekemedim Zor işBizim binaya bodrumuna türk telekom fiber kutusu koymuş fakat dairelere fiber yerine bakır kablo çekilmiş ben bunu nasıl bedava olarak fiber kabloyu daireye kadar getirebilirim?
Aradım dediğin doğru fakat 50 megabit sınır varmış döşeseler bile.Vodofone Net eğer altyapınız varsa ücretsiz olarak bu desteği sağlıyor diye biliyorum.
Bizim binaya bodrumuna türk telekom fiber kutusu koymuş fakat dairelere fiber yerine bakır kablo çekilmiş ben bunu nasıl bedava olarak fiber kabloyu daireye kadar getirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?