çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
yani fiber altyapım var mı demek oluyor?evet kullana bilirsin
sebep? buradan da yazabilirsindc den yazarsan yardımcı olabilirim geçen hafta başıma geldi
şimdi şöyle ben turknet sorgumda ve goknet sorgumda vdsl altyapısında boş port görünmüyor fakat turktelekomdan sorguladığımda vdsl var görünüyor yani en kötü turknette 100mbps vdsl kullanmak istediğim için boş port olmazsa turknet kullanmamın bir anlamı kalmaz yani şunu soruyorum goknet mi daha güncel boşport gösteriyordur yoksa turktelekomdaki mi çünkü turknete ona gore soyleyip 100mbps vdsl geçirttirmem lazım. ayrıca boş port talebinde bulunabiliyor muyuz? onun bilgisini de verebilirsen çok mutlu olurum teşekkürler.Goknet sorgusunda vdsl alt yapın gorunuyor dostum vdsl2 destekli bir modemle 100 mbps tarifesi alabilirsin türk telekom müsteri hizmetlerini arayıp alt yapıni daha detayli kontrol ettir
yani boş port olsa fiber kullanabiliyor muyum yoksa vdsl devam mı??
Dostum senin alt yapindaki internet kabloları türk telekoma aittir,türknet te bu altyapıdan kullandigi için turk telekomdan bilgi alman daha iyi olur alt yapi sorgulamasinda türktelekom sorgulamasi daha garanti olur türk telekom müsteri hizmetlerini ara alabileceğin en max hızı sorgulatyani fiber altyapım var mı demek oluyor?
sebep? buradan da yazabilirsin
şimdi şöyle ben turknet sorgumda ve goknet sorgumda vdsl altyapısında boş port görünmüyor fakat turktelekomdan sorguladığımda vdsl var görünüyor yani en kötü turknette 100mbps vdsl kullanmak istediğim için boş port olmazsa turknet kullanmamın bir anlamı kalmaz yani şunu soruyorum goknet mi daha güncel boşport gösteriyordur yoksa turktelekomdaki mi çünkü turknete ona gore soyleyip 100mbps vdsl geçirttirmem lazım. ayrıca boş port talebinde bulunabiliyor muyuz? onun bilgisini de verebilirsen çok mutlu olurum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?