Binamda fiber var gibi ama fiber kullanabilir miyim yardımcı olurmusunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar, istanbul pendikte yaşıyorum ve goknet.com.tr sitesinden adresimi seçip baktığımda FTTX-V2 boş port yok ndsl var olarak görünüyor bu altyapı ile fiber kullanabilir miyim veya kullanabiliyorsam maksimum ne kadar hız alabilirim. Öncesinde VDSL altyapısıyla 100mbps netspeed kullanmıştım fakat şehir dışına gittiğimden iptal ettirdim. Turknet kullanmak istiyorum fakat turknetin sitesinden sorguladığımda 16mbps hız çıkıyor ve bu çok az ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı konu hakkında bilgili bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler.

Goknet Sorgusu:
1710620643864.png

Turknet Sorgusu:
1710620671468.png

Turktelekom Sorgusu:
1710620697405.png

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam 7 yıldır netspeed abonesiyim bi bak istersen yardımcı olurlar referans da veririm :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
d smart sonra netspeed sonra yıllık comnet e geçiş yaptım bak uygun varsa geçiş yapabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dc den yazarsan yardımcı olabilirim geçen hafta başıma geldi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Goknet sorgusunda vdsl alt yapın gorunuyor dostum vdsl2 destekli bir modemle 100 mbps tarifesi alabilirsin türk telekom müsteri hizmetlerini arayıp alt yapıni daha detayli kontrol ettir

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet kullana bilirsin
yani fiber altyapım var mı demek oluyor?

dc den yazarsan yardımcı olabilirim geçen hafta başıma geldi
sebep? buradan da yazabilirsin

Goknet sorgusunda vdsl alt yapın gorunuyor dostum vdsl2 destekli bir modemle 100 mbps tarifesi alabilirsin türk telekom müsteri hizmetlerini arayıp alt yapıni daha detayli kontrol ettir
şimdi şöyle ben turknet sorgumda ve goknet sorgumda vdsl altyapısında boş port görünmüyor fakat turktelekomdan sorguladığımda vdsl var görünüyor yani en kötü turknette 100mbps vdsl kullanmak istediğim için boş port olmazsa turknet kullanmamın bir anlamı kalmaz yani şunu soruyorum goknet mi daha güncel boşport gösteriyordur yoksa turktelekomdaki mi çünkü turknete ona gore soyleyip 100mbps vdsl geçirttirmem lazım. ayrıca boş port talebinde bulunabiliyor muyuz? onun bilgisini de verebilirsen çok mutlu olurum teşekkürler.

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
TurkNet i bi kontrol et şiddetle tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Superonline kullanıcısıyım allahtan böle bi derdim yok :DD

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
fiber var mı diye bir araştır eğer varsa al öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bayi ile iletişime geçip öğrenebilirsiniz karşılıyorsa olabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Vay canına, o yavaş internet, aq Brezilya'da daha iyi sağlayıcılarımız ve fiber tedarikçilerimiz var

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Rahat kulana bilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yani fiber altyapım var mı demek oluyor?

sebep? buradan da yazabilirsin

şimdi şöyle ben turknet sorgumda ve goknet sorgumda vdsl altyapısında boş port görünmüyor fakat turktelekomdan sorguladığımda vdsl var görünüyor yani en kötü turknette 100mbps vdsl kullanmak istediğim için boş port olmazsa turknet kullanmamın bir anlamı kalmaz yani şunu soruyorum goknet mi daha güncel boşport gösteriyordur yoksa turktelekomdaki mi çünkü turknete ona gore soyleyip 100mbps vdsl geçirttirmem lazım. ayrıca boş port talebinde bulunabiliyor muyuz? onun bilgisini de verebilirsen çok mutlu olurum teşekkürler.
Dostum senin alt yapindaki internet kabloları türk telekoma aittir,türknet te bu altyapıdan kullandigi için turk telekomdan bilgi alman daha iyi olur alt yapi sorgulamasinda türktelekom sorgulamasi daha garanti olur türk telekom müsteri hizmetlerini ara alabileceğin en max hızı sorgulat
Şuan da en guncel port bilgisini türknet ve türktelekom sorgulasi verir evde bakir kablo telefon kablosu kullaniyorsan 70 ila 100 mbps alabilirsin ama bunu sirgulatman gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...