Binance Bitcoin Button Game Hileli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle bitcoin button game in ne olduğunu bilmeyenler daha önceden paylaştığım şu konuya gidebilirler: TIKLA
Bu oyunda bir hata tespit ettim ve supporta yazdım ama sorunu çözemedik. Konu biraz uzun olduğu için yazarak anlatmak istemiyorum, o yüzden çektiğim şu videoyu izleyebilirsiniz. Eğer sorunun sebebini anlayabilirseniz lütfen banada anlatın.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam sorununuzun arkasından gidin 0sn gösteriyor kazanmış olmanız lazım. Dediğiniz gibi hata olsa sizde görünür sadece sitede de 0sn yazıyor

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam sorununuzun arkasından gidin 0sn gösteriyor kazanmış olmanız lazım. Dediğiniz gibi hata olsa sizde görünür sadece sitede de 0sn yazıyor
Sorunu sabahtan beri farklı platformlarda paylaşıyorum fakat gördüğüm üzere ben hariç kimsenin umrunda değil.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka başka hesaptan girmeyi dene daha sonra timerı aç modemini kapat 0 sn kala bas bi dene bakalım 0 saniye oluyor mu oradaki timer.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hata olsa galiba sizde gorulur sitede 0sn anladigm kadariyla

Führer
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
teşekkürler izleyeceğim.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yanlıs hatırlamıyorsam fazla katılımdan dolayı sistem bu şekilde kafayı yiyor, bende daha yapamadım . Konunun takipçisi olacağım.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sorunu sabahtan beri farklı platformlarda paylaşıyorum fakat gördüğüm üzere ben hariç kimsenin umrunda değil.
hocam o durum şöyle total geri sayım 0 Sıfıra geldiğinde geçerli olan bi durum o ve suan ımkansız bınlerce kişi tıklıyor ve geri sayım düşmüyor düşşede dusmesede 90 gun ıcınde kapatacaklar normalde tıklayanlara ise nft box verıyor daha fazla detay için özelden ulaş yardımcı olurum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam o durum şöyle total geri sayım 0 Sıfıra geldiğinde geçerli olan bi durum o ve suan ımkansız bınlerce kişi tıklıyor ve geri sayım düşmüyor düşşede dusmesede 90 gun ıcınde kapatacaklar normalde tıklayanlara ise nft box verıyor daha fazla detay için özelden ulaş yardımcı olurum
imkansızsa ben nasıl 0. saniyede tıkladım

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardesım tıkladığına ınanıyorsan gelir hediyen bekle o zaman ne deyım sımdı ben sana :)
hediye gelmiyecek benim gibi 0. saniyede tıklayan onlarca belki yüzlerce kişi var. sen konuyu anlamadan boş yapıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Baya iyi zaman kaybı bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...