Sorunu sabahtan beri farklı platformlarda paylaşıyorum fakat gördüğüm üzere ben hariç kimsenin umrunda değil.Hocam sorununuzun arkasından gidin 0sn gösteriyor kazanmış olmanız lazım. Dediğiniz gibi hata olsa sizde görünür sadece sitede de 0sn yazıyor
hocam o durum şöyle total geri sayım 0 Sıfıra geldiğinde geçerli olan bi durum o ve suan ımkansız bınlerce kişi tıklıyor ve geri sayım düşmüyor düşşede dusmesede 90 gun ıcınde kapatacaklar normalde tıklayanlara ise nft box verıyor daha fazla detay için özelden ulaş yardımcı olurumSorunu sabahtan beri farklı platformlarda paylaşıyorum fakat gördüğüm üzere ben hariç kimsenin umrunda değil.
imkansızsa ben nasıl 0. saniyede tıkladımhocam o durum şöyle total geri sayım 0 Sıfıra geldiğinde geçerli olan bi durum o ve suan ımkansız bınlerce kişi tıklıyor ve geri sayım düşmüyor düşşede dusmesede 90 gun ıcınde kapatacaklar normalde tıklayanlara ise nft box verıyor daha fazla detay için özelden ulaş yardımcı olurum
kardesım tıkladığına ınanıyorsan gelir hediyen bekle o zaman ne deyım sımdı ben sanaimkansızsa ben nasıl 0. saniyede tıkladım
hediye gelmiyecek benim gibi 0. saniyede tıklayan onlarca belki yüzlerce kişi var. sen konuyu anlamadan boş yapıyorsunkardesım tıkladığına ınanıyorsan gelir hediyen bekle o zaman ne deyım sımdı ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?