Binance hesabımdan coinbase e gönderdiğim ltcler ulaşmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Binance hesabımdan coinbase hesabıma Litecoin gönderdim fakat Binance hesabımdan coinler gitmesine rağmen coinbase hesabıma herhangi bir coin gelmedi. Ayrıca sonradan şunu fark ettim coinbase hesabımda gönder/al kısmından Litecoin adresimi aldım fakat sonrasında sayfayı yenilediğimde bu adresin değiştiğini gördüm pek anlamadığım konular yardımcı olur musunuz?

(Coinler şimdi geldi benim gibi endişelenler için konu kalabilir. Çözüm : beklemek)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
geç ulaşabiliyor borsadan borsaya zaten beklemişsin olmuş <3

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Coin piyasasında transferler çokta hızlı olmayabiliyor. Anlık yaşadığın panik için geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
coinbase te ara ara gecikme oluyor , binance ta kullanıyorum ama şu ana kadar btc türk te hiç sıkıntı yaşamadım ve çok hızlı gerçekleşti işlemlerim. Belki btc türk te de ara ara oluyordur ama ben karşılaşmadım

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yanlış transfer ağımı seçtin acaba bide canlı destek kısmına sor burdan sana kimse yardım edemez

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
geç ulaşabiliyor arkadaşların dediği gibi müşteri desteklerinden canlı destege ulasabilirsin

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun bazen geç gelebiliyor. canlı destekten öğrenebilirsin birde transfer işlemini kontrol etmeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam ben de geçen BTC ödemesi aldım 2 gün sonra düştü hesabıma sanırım haftasonu ödemesi yaptıysanız düşmemiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...