Binance kullanmayı bilen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle site vermek yasakmi bilmiyorum ama yasaksa silebilirler binance kullanmak istiyorum fakat aklımda sadece 3 soru var para çekme işlemi nasıl oluyor haberler falan çıktı çekilmiyor falan diye kafam karıştı birde aldığımız ethereum u aldığımız saniyeden itibaren istediğimiz saatte satabiliyirmuyuz sattığımız da site kaç lada komisyon alıyor ve para çekme işlemi anında hesaba yatiyormu ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
komisyon yüzde 2, 2500 birimden aşağı bozdurma yok olması lazım çekerken de yüzde 2 komisyon alacak bankan

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum çekme alımlarda çok komisyon alıyor ve her gün alıdığın bitcoin değerini kontrol etmen gerekli yani bitcoin etherium gibi alt coinlerede dağılım yapman gerekli Binance yi kullanan arkadaşlarım çok çok büyük meblağlarla girdiler ama para yönetimini iyi yapman gerekli Binance piyasası çok dalgalı ben önermen yani

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her alımda ve satımda spot tarafında %0.1 komisyon ödersin (binde 1), futures yani vadeli kısmında %0.04 (10.000 de 4) komisyon ödersin, taba market maker ve market taker olayları var ama onlara girmiyorum. Binance ın binance tr sitesi var bide, binance üyeliğinle binance tr de hesap aç, hesabındaki ethyi satıp tethere dönüştür ve binance tr hesabındaki cüzdana yolla, oradan banka hesabına çekebilirsin, min komisyonla böyle paranı çekersin

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
yatırımın çok yüksek değilse daha kolay şeylere geçebilirisin paribu gibi

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Binance TR'ye IBAN üzerinden (Vakıfbank ve Ziraat var diğerlerini bilmiyorum) 7/24 komisyonsuz Türk Lirası yatırabiliyorsunuz.

Binance TR'den Binance paranızı transfer ederken komisyon almıyor paranız olduğu gibi geçiyor.

Coin alım satımlarında bir miktar komisyon var ama sizi üzmez çok düşük meblağlar.

Para çekerken Binance hesabınızdan Binance TR hesabınıza komisyonsuz para transferi yapabiliyorsunuz.

Binance TR'den IBAN üzerine para gönderebiliyorsunuz ve komisyon almıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
binance kullanmanı önermem dostum sanırım bügünden itibaren papara ile desteğini kesiyordu

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben normalde muhasebe stajyerim ve çalıştığım yerde malimusavirimiz yeni yeni crypto para işine girdi 100k kredi çekip başladı bu işe ve yaptığı şey borsa borsada şu şekilde bir uygulama var yıllık üyelik 1000dolar Gold silver bronz üyelikler var Gold 1000d dolar 100k ile girdi 10 günde 9k dolar kârı var şuan benim aklım hayalim durdu gözümün önünde olmasa inanmazdim benimde bir şekilde bu işe girmem lazım ama Max 15k çıkar benden
Post automatically merged:

Ben normalde muhasebe stajyerim ve çalıştığım yerde malimusavirimiz yeni yeni crypto para işine girdi 100k kredi çekip başladı bu işe ve yaptığı şey borsa borsada şu şekilde bir uygulama var yıllık üyelik 1000dolar Gold silver bronz üyelikler var Gold 1000d dolar 100k ile girdi 10 günde 9k dolar kârı var şuan benim aklım hayalim durdu gözümün önünde olmasa inanmazdim benimde bir şekilde bu işe girmem lazım ama Max 15k çıkar benden
Yani onun satın aldığı uygulamayı alamıyorum bütçe yetmiyor alsam orda canlı destekli yapıyorlar baya iyi bütçe olmadığı için farklı ücretsiz uygulamalara yöneldim bundada komisyon kesiyormus o kötü oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...