Onaylı Üye
yani ilk önce cennet sonra cehennem olmuş buda aslında çok mantıklı nedenmi şu yüzden Hz. Adem (a.s) ve Hz. Havva (a.s) ilk önce cennette yaratıldı ve o zaman cehennem yoktu yasak elmayı yedikten sonra dünyaya indiler yani kısaca cehennem cennetten sonra yaratılmış, 2. şeye bakalım her canlı şeyi sudan yarattık ve şunu açık bir şekilde görüyoruz su her canlının gerekçesidir“Ondan (gökten) sonra da yeri döşedi.”
mahlesef, yeni bir konu daha açıcam 10 dk bekliyorum açmak için konusu dejavubi yere varabilirsen haber ver reis
knk ben bunu anladım yanlışımm varsa söyleyin ben doğrsunu anlayım öğreneyim yoksa niye konu açayım kiokuduğunu anladığını sanmayı bıraktığın gün gerçekten anlamaya başlarsın kankam
yani ben kesinikle çok biliyorum demiyorum sadece aklıma bu soru takıldı düşündüm araştırdım bu cevabı buldum senin bakış açın farklıdır benim farklıdır fikrin varsa söylersin tartışırız doğrusunu buluruz.okuduğunu anladığını sanmayı bıraktığın gün gerçekten anlamaya başlarsın kankam
haklı bir yorum ama kimse umursamayacakDiscord'da böyle tartışmalar için ayrı bi oda açılmalı :d
knk hatam var knk konu ile alakalı düzenliyemiyorumben bu olayın tanrının bir mucizesi olduğunu düşünüyorum çünkü yoktan var eden tanrıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?