Arkadaşlar ocak ayında fresh bir rust hesabı aldım.Ama zamanında hile ile oynayıp hwid ban yediğim için steamde açtığım her rust hesabı 30 dkda otomatik eac ban yiyiyordu.Ama dikkat çekmek istiyorum."Steamde açtığım" yani bu rust hesapları ilk benim hwid yediğim pcde açılıyordu.O yüzdende hwid ban yiyiyordu.Ben facepuncha yazsamda hiçbir şekilde "kardeş biz senin banı kaldırdık" gibi bir mesaj almadım ki eac banlar konusunda çok ciddiler.Neyse konuya geleyim.Ben ocak ayında yeter rust oynamak istiyorum dedim fresh hesap aldım.Ama kendi pc'mden önce internet kafede oynamaya çalıştım.Tabi kafede oyun açılmadı ama 15 dk falan oyun içinde kaldım.Bundan bir hafta sonra falan o steam hesabını hwid yiyen pcmde açınca garip şekilde hesap ban yemedi.Evet garip ve belki şans ama bunu tekrar denemek istiyorum.Tabi yine manuel spoof format bios up/down vesaire yapacağım.Bunu burda anlatmamın sebebi o hesabın ban yememesinin başka bir açıklaması yok.Belki bu tarz bir durumu rust veya başka bir oyunda yaşayan biri vardır diyede bunu buraya yazıyorum.En yakın zaman fresh hesap alıp bunu deneyeceğim ve buraya atacağım.