Binom Açılımı [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Imakandi
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba vize ödevim için yardım edebilir misiniz ?
ödevim;
Aşağıdaki (a+b)^p ifadesinin seriye açılımını i=0’dan i=p’ ye kadar ekrana “Kendi Ad-Soyad ve Numaranızla birlikte” aşağıdaki gibi yazdıran C programını yazınız.
Kullanıcıdan n sayısını girmesi istenecek ve ekranda aşağıdaki gibi bir görüntü elde edilecektir. Programınızda fonksiyon (faktoriyel ve kombinasyon gibi) yazıp ve döngü(ler) kullanınız. p’nin uygun değerler arasında olmasını (pozitif) kontrol ettiriniz.

Ekran Alıntısı.PNG

bunun gibi arkadaşlar yardım ederseniz memnun kalırım teşekkürler

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Konsola Bakınca Beynim Yandı Algoritmayı Anlamaya Çalışıyorum Bunun Bir Şemasını Çıkartayım Sana Özelden Kodlarını Açıklamalı Şekilde Atarım

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Burda Ad Soyad Ve Numara İşleme Dahil Edilmemiş Gibi Sadece P için Girilen Değere Kadar Açılmış Ve For Döngüsü İle Yazılmış Sonuçlar Değil Aynı Şekilde Çözümlü Şekilde Yazılmış Sistem Her Satırda Değer Artıyor Tek Bir Çözüm Var Üstünde Sadece Değişkenler Var İlk Satırdaki Verilerin Hep B Kısmı 1 + dan Sonra Gelen B Verisi Artıyor Tekrar Ekleniyor Alt Alta Giden A Değeri Sürekli p'nin Değeri Kadar Açılıyor Normalde Sadece Cevapları Yazsa Çözerdim Burda Formul Var Matematiğim Bazı Yerlerde Yetmiyor Özelden Discord At Çözmeye Çalışalım Bende Ögrenmeye Çalışırım Algoritmayı

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Sistem Her Satırda Değer Artıyor Tek Bir Çözüm Var Üstünde Sadece Değişkenler Var İlk Satırdaki Verilerin Hep B Kısmı 1 + dan Sonra Gelen B Verisi Artıyor Tekrar Ekleniyor Alt Alta Giden A Değeri Sürekli p'nin Değeri Kadar Açılıyor Normalde Sadece Cevapları Yazsa Kasıyorsun İyi Hoş Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...