Tek vurunduğunda mı bu halsizlik oldu yoksa 2'yi de vurdurdun muyaklaşık 7 senedir lisanslı olarak futbol oynuyorum 2 resmi maça ard arda girdim ama hiç bi zaman bu kadar halsiz olmadım aşı olduktan sonra üzerimde geçmeyen yorgunluk ve aşırı kırgınlık var.
ilk vurduğumun sabahı önümü zor görüyordum ilk aşımı vurdurduğum andan itibaren sanki vücudum da birşey var eski halim yok yaşlanmış gibi hissediyorum almanlar iyi vuruyor sözü yalanTek vurunduğunda mı bu halsizlik oldu yoksa 2'yi de vurdurdun mu
ilk vurduğumun sabahı önümü zor görüyordum ilk aşımı vurdurduğum andan itibaren sanki vücudum da birşey var eski halim yok yaşlanmış gibi hissediyorum almanlar iyi vuruyor sözü yalan![]()
aşının birşeye yaramadığını düşünüyorum benim arkadaşım aşı oldu 4 gün sonra corona oldu ilginç.Ben ilkini vurdurduktan sonra diğerlerine uğraşmadım. Bir etkisi olmadı ama coronadan da pek hafif kaçınılmıyor aşı olunca. Yakınım 3 aşı vurdurdu yine de ağır geçirdi
Ben de aynı şekilde, 3 aşı vurulan birinin bile ağır geçirdiğini görünce iyice saldım açıkçası. Pek güvenim kalmadıaşının birşeye yaramadığını düşünüyorum benim arkadaşım aşı oldu 4 gün sonra corona oldu ilginç.
odamı biontech vurdurmuştu?Ben de aynı şekilde, 3 aşı vurulan birinin bile ağır geçirdiğini görünce iyice saldım açıkçası. Pek güvenim kalmadı
Aşıyı olduğum kolum ağrımıştı biraz ateşim çıkmıştı geçti gitti. Çok uzun sürmediMerhaba değerli dostlarım,
Gün içerisnde gittim ve Covid-19 aşımı yaptırdım. Eminim aranızda başka aşı yaptıranlarda vardır, acaba sizlerde hangi yan etkiler oldu? Ne kadar uzun sürdü ağrı/yan etkiler?
Ne alaka ki ?Rastgele aşı yapmayın
Evet 3 doz biontech vurulmuştuodamı biontech vurdurmuştu?