Onaylı Üye
2. aşıdan sonra yataktan kalkamadım ateşler içerisinde kaldım 24 saat geçer geçmez dimdik ayağa kalktım garipti
kanka 2nci asıyı vurdugumda aşırı baş dönmesi ve halsizlik oldu 1 gün sürdü buMerhaba değerli dostlarım,
Gün içerisnde gittim ve Covid-19 aşımı yaptırdım. Eminim aranızda başka aşı yaptıranlarda vardır, acaba sizlerde hangi yan etkiler oldu? Ne kadar uzun sürdü ağrı/yan etkiler?
valla bana deilde neneme oldu kadının eli ayagı şişti aşıdan sonra tekrar hastaneye gittik yan etki dedilerMerhaba değerli dostlarım,
Gün içerisnde gittim ve Covid-19 aşımı yaptırdım. Eminim aranızda başka aşı yaptıranlarda vardır, acaba sizlerde hangi yan etkiler oldu? Ne kadar uzun sürdü ağrı/yan etkiler?
Benim bir tek kolum ağrıdı onun dışında normaldim ama ablam çok kötü olmuştu ateşi felan çıkmıştı, kişiden kişiye değişiyor.Merhaba değerli dostlarım,