Bios ekranına giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bende gelmiyor dostum arkadaşda da aynı sorun. Açmayı biliyorsan söyle bizde açalım. Üstde yazdığım gibi sadece işletim sistemi gelince ekran geliyor.
bilmiyorum knk umarım bulursun ilk defa böyle bir sorun duydum açıkcası... goodluck

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bios pilini çıkarıp tekrar takabilirsin iş görür bios sıfırlar

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilgisayar açılırken f2 ,f10 veya delete duşunu denedin mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam arkadaş zaten konuda anlatmış "tuşa basıyorum 3-5 saniye mönitör siyah ekranda kalıyor" demiş aslında orda bios ekranı gözüküyor ama hdmi kullandığı için monitörüne yansımıyor.
Bro anlayamadım benim ekranım şuan display port la bağlı kasaya daha dün bios güncelledim yoksa bu hdmı olayı farklı mı?

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Merhaba beyler bayanlar ben kısa süreönce listedeki parçaları incehesaptan toplayarak aldım kurdular getirdiler iyi hoş ama ben bios ekranına giremiyorum F2 F10 F12 DEL tuşlarının hepsini denedim.
Pc açılır açılmaz abanıyorum tuşlara ama benim pcde hızlı başlangıç olduğu için giremiyorum. Tuşlara bastığım da ise bios ekranı gelmiyor kasa çalışıyor ama monitör siyah ekranda kalıyor 5 sn sonra kendisini uyku moduna alıyor monitör bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim bios ekranına girmek istememin amacı ram'lerime overclock yapmak istediğimden :)
anakartın markası ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...