Onaylı Üye
merhabalar VALORANTTA bbanliyimda benim laptopa bios flash yapilmiyor acaba bios flash yapmadan hwid ban kaldirilabilirmi veya laptopa bios downgrade update nasil yapabilirim
Sağlam spooferin var mi ki ?merhabalar VALORANTTA bbanliyimda benim laptopa bios flash yapilmiyor acaba bios flash yapmadan hwid ban kaldirilabilirmi veya laptopa bios downgrade update nasil yapabilirim
merhabalar VALORANTTA bbanliyimda benim laptopa bios flash yapilmiyor acaba bios flash yapmadan hwid ban kaldirilabilirmi veya laptopa bios downgrade update nasil yapabilirim
Spooferin yok ise biosu up/down yapmanın bir manası yokVANGUARD spoofer var birkere banimi actim ama delay banlandim
dostum spoofersiz zaten unban nasil oliyim okadar biliyoruz size bios flashsiz bir sekilde unban olunurmu diye soruyorumspoofer varsa halledebilirsin sanırım
spooferim var ama laptopta bios up/down nasil yapiliyor bilmiyorum arkadasim bu islerden baya anliyor kendisi denedi yapamadi bende buraya soruyoruum anlayan varsa yardimci olsun diyeSpooferin yok ise biosu up/down yapmanın bir manası yok
Bios up ile valorant banin kalkmaz. Laptop modelini söyler misin ?dostum spoofersiz zaten unban nasil oliyim okadar biliyoruz size bios flashsiz bir sekilde unban olunurmu diye soruyorum
Post automatically merged:
spooferim var ama laptopta bios up/down nasil yapiliyor bilmiyorum arkadasim bu islerden baya anliyor kendisi denedi yapamadi bende buraya soruyoruum anlayan varsa yardimci olsun diye
Bios up ile valorant banin kalkmaz. Laptop modelini söyler misin ?
Hocam spooferin ile de ban yedigini soylemissin. Belli ki public bir spoofer. Bios up da yapsan farketmeyecek. Delay ban yedim diyorsun. Delay banın sebebi spooferdan kaynaklı. Vanguard senin banlı seriallerini tanımlıyor spoofer yapsan dahi.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
biliyorum spoofer lazim benim spooferim var ama sadece spoof yapinca olmuyor bios flash yapmak lazim laptoplarda ise sadece 1 kere flash bios yapabiliyorsun sanirim downgrade yapmasini denedim olmuyor youtubeye heryere baktim
tesekur ederimHocam spooferin ile de ban yedigini soylemissin. Belli ki public bir spoofer. Bios up da yapsan farketmeyecek. Delay ban yedim diyorsun. Delay banın sebebi spooferdan kaynaklı. Vanguard senin banlı seriallerini tanımlıyor spoofer yapsan dahi.
Ayrıca laptop sitesine baktım. Bios up dosyası mevcut. Ve nasıl kurulum yapacağını açıklamışlar.tesekur ederim
evet ben yapmistim ama suan benimkisi en guncel ve onu degistiremiyorum baska secenek yok downgrade yapamiyorumAyrıca laptop sitesine baktım. Bios up dosyası mevcut. Ve nasıl kurulum yapacağını açıklamışlar.
Hocam spoofer icin aynı sürümü yüklemek yetiyor.evet ben yapmistim ama suan benimkisi en guncel ve onu degistiremiyorum baska secenek yok downgrade yapamiyorum
youtube araştırıp daha anlatımlı bulabilirsinmerhabalar VALORANTTA bbanliyimda benim laptopa bios flash yapilmiyor acaba bios flash yapmadan hwid ban kaldirilabilirmi veya laptopa bios downgrade update nasil yapabilirim