Bios flashsiz hwid ban kaldirilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhabalar VALORANTTA bbanliyimda benim laptopa bios flash yapilmiyor acaba bios flash yapmadan hwid ban kaldirilabilirmi veya laptopa bios downgrade update nasil yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
VANGUARD spoofer var birkere banimi actim ama delay banlandim

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
spoofer varsa halledebilirsin sanırım
dostum spoofersiz zaten unban nasil oliyim okadar biliyoruz size bios flashsiz bir sekilde unban olunurmu diye soruyorum
Post automatically merged:

Spooferin yok ise biosu up/down yapmanın bir manası yok
spooferim var ama laptopta bios up/down nasil yapiliyor bilmiyorum arkadasim bu islerden baya anliyor kendisi denedi yapamadi bende buraya soruyoruum anlayan varsa yardimci olsun diye

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
dostum spoofersiz zaten unban nasil oliyim okadar biliyoruz size bios flashsiz bir sekilde unban olunurmu diye soruyorum
Post automatically merged:

spooferim var ama laptopta bios up/down nasil yapiliyor bilmiyorum arkadasim bu islerden baya anliyor kendisi denedi yapamadi bende buraya soruyoruum anlayan varsa yardimci olsun diye
Bios up ile valorant banin kalkmaz. Laptop modelini söyler misin ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bios up ile valorant banin kalkmaz. Laptop modelini söyler misin ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

biliyorum spoofer lazim benim spooferim var ama sadece spoof yapinca olmuyor bios flash yapmak lazim laptoplarda ise sadece 1 kere flash bios yapabiliyorsun sanirim downgrade yapmasini denedim olmuyor youtubeye heryere baktim

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

biliyorum spoofer lazim benim spooferim var ama sadece spoof yapinca olmuyor bios flash yapmak lazim laptoplarda ise sadece 1 kere flash bios yapabiliyorsun sanirim downgrade yapmasini denedim olmuyor youtubeye heryere baktim
Hocam spooferin ile de ban yedigini soylemissin. Belli ki public bir spoofer. Bios up da yapsan farketmeyecek. Delay ban yedim diyorsun. Delay banın sebebi spooferdan kaynaklı. Vanguard senin banlı seriallerini tanımlıyor spoofer yapsan dahi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam spooferin ile de ban yedigini soylemissin. Belli ki public bir spoofer. Bios up da yapsan farketmeyecek. Delay ban yedim diyorsun. Delay banın sebebi spooferdan kaynaklı. Vanguard senin banlı seriallerini tanımlıyor spoofer yapsan dahi.
tesekur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...