eski versiyonum 2018 e ait bir versiyondu bios güncel olması önemli tavsiyeleri üzerine güncelledim 2019 kasım ayına ait son güncellemeyi yükledimBiosu güncelleme sebebin neydi?
| Merhabalar bios yazılımı yapmak istiyorsan bu işi anakartın sunduğu windows ortamında çalışan auto bios uptade programlarıyla yapamazsın yenisi varken eskisi yüklemez. Bunun için bilgisayarını dos ortamında açıp komut ile ancak yükleme işlemini yaparsın diye biliyorum. Ama dos ortamında başlatıp komut ile bios güncellemesi çok yaptım. Bu iş riskli bi iş çok dikkatli olman gerekiyor. Yanlış bir işleminde pcin açılmıyacaktır. Bilgisayarcıya götürüp eprom programlıyıcı ile bios attırmak zorunda kalabilirsin. Anakartın sitesinde dos ortamından güncellemek için gerekli olan yazılımları bulabilirsin. Sonra hangi bios yazılımını kullanıyorsa googleye onunla ilgii deta ylı bilgi verir sana |
merhaba arkadaşlar anakartım msı b450-a pro msı sitesinden son versiyon bios güncellemesi indirdim ve biosu güncelledim eskisine göre bilgisayarımın açılış süresi uzadı konu ile ilgili bilgisi olan var mı. Rank kasanları raporluyorum sadece bilgi sahibi olanlar yazarsa memnun olurum.
Sorduğum soruyla cevabının ne alakası var söyler misin
Merhabalar bios yazılımı yapmak istiyorsan bu işi anakartın sunduğu windows ortamında çalışan auto bios uptade programlarıyla yapamazsın yenisi varken eskisi yüklemez. Bunun için bilgisayarını dos ortamında açıp komut ile ancak yükleme işlemini yaparsın diye biliyorum. Ama dos ortamında başlatıp komut ile bios güncellemesi çok yaptım. Bu iş riskli bi iş çok dikkatli olman gerekiyor. Yanlış bir işleminde pcin açılmıyacaktır. Bilgisayarcıya götürüp eprom programlıyıcı ile bios attırmak zorunda kalabilirsin. Anakartın sitesinde dos ortamından güncellemek için gerekli olan yazılımları bulabilirsin. Sonra hangi bios yazılımını kullanıyorsa googleye onunla ilgii deta
ylı bilgi verir sana
Soruna çözüm arıyoruz senin ne yaptığını konuşmuyoruzdurum gayet normal gelen bios updateler anakartı yorar zaten gerekte yok ben 4senedir h110m kullanıyorum ve bios update etmiyorum eğer ram ekran kartı işlemci güncellemesi yaparsam öyle yaparım bios updateimi onun dışında gerekte görmüyorum
bende ne yaptığımı değil durumun normal olduğunu söyledim bilgisizsin bilgilendiriyoruzSorduğum soruyla cevabının ne alakası var söyler misin
Post automatically merged:
Soruna çözüm arıyoruz senin ne yaptığını konuşmuyoruz
bios uptade edildi onda sorun yok kontrol ettimpc açarken bios menüsüne girip orda bios uptade var ordan bir kendi otomatik indiriyor mu dene yoksa bios uptade dosyasını flas bellek yardımı ile çekmen lazım dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?