Çözüldü bios güncellemesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
biosa girdiğimde sürümü f15 diye gördüm biosla alakalı videolar izlerken adamların f50 f51 sürümlerinde olduklarını gördüm güncelleme sürüm yükseltme videolarına baktım ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?

Çözüm
anakartinin ureticisinin sitesinde modelini aratip gerekli bios yazilimini elde edebilirsin. usb bellege atip boot menusunde usb bellegi secin, bios guncellenecektir.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tabikide yardımcı olurum kardo her anakartta f kombinasyonları farklılık gösterir marka modelline bakıp ona göre hangi tuşu kullanacğına bakabilrisin netten

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim arabamın aynısı 300km hız yapıyor ama benimki yapmıyor neden diye sormak gibi bir şey bu ! Anakartının Marka model ve revizyon numarasını yazsan SAĞLIKLI yorum yapabilirdim.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Anakart marka model belirtmelisin cihazına uygun bios dosyasını bulabilip sana yardım edebilmemiz için. Ayrıca çok bilgin yoksa bu işlere girişmeni önermem.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
tabikide yardımcı olurum kardo her anakartta f kombinasyonları farklılık gösterir marka modelline bakıp ona göre hangi tuşu kullanacğına bakabilrisin netten
aga güncellemeyi bulamıyorum bi türlü beceremiyorum detaylı alnatabilir misin
Post automatically merged:

Benim arabamın aynısı 300km hız yapıyor ama benimki yapmıyor neden diye sormak gibi bir şey bu ! Anakartının Marka model ve revizyon numarasını yazsan SAĞLIKLI yorum yapabilirdim.
onları bilmiyorum nasıl öğrenebilirim

anakart modelini belirtir misin ?
gigabyte sanırım bilmiyorum nasıl öğrenirim

anakartınla ilgili biraz bilgi verirmisin :D
bilmiyorum nerden öğrenebilirim detaylı anlatır mısın

Anakart modelini söylersen yardımcı olabilirim anlatımın biraz üstü kapalı kalmış
bilgilerimi bilmiyorum nasıl öğreniceğimi de bilmiyorum detaylı anlatabilir misin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
anakartinin ureticisinin sitesinde modelini aratip gerekli bios yazilimini elde edebilirsin. usb bellege atip boot menusunde usb bellegi secin, bios guncellenecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...