Bios şifresi nasıl sıfırlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bios reset atman gerek. Kasada Bios pili varsa tornavida ile dokundur ona bi 15sn o şekilde resetleyebilirsin. Tabii bu prosedür anakarta göre değişiyor. Kendi ana kartını yazıp bios reset diye aratırsan çözebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum pcyi sıfırlaman bir çözüm değil bozulan arabada koltuk değiştirmek gibi olur biosa reset atman lazım onun da videoları youtube da var oradan adımları izleyerek halledebilirsin başarılar

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bios programla veya anakartta üzerinde pili vardır onu cikartarak ilk haline döndürebilirsiniz bende yaşadım en basit yöntem gücü kes pili çıkar 10 dk bekle tak sistem düzeliyor

Üye
3 HİZMET YILI
asus windows 10 bios şifremi unuttum nasıl kırabilirim
Windows’a erişim mümkünse oldukça şanslısınız demektir, zira CMOS De-Animator adlı ufak bir program tüm sorununuzu hızlı bir şekilde çözecektir. 32-bit ve 64-bit sistemlerde kullanılabilen CMOS De-Animator, Windows üzerinden BIOS şifrenizi sıfırlayabilir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam hem youtube hem de farklı sitelerden araştırırsan daha elle tutulur bir sonuç alabilirsin diye düşünüyorum o yüzden farklı yerlerde araştırmanda fayda var

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarını tamamen elektrikten kopart, bios pilini çıkart birkaç dakika bekle. Bios reset atmış olacaksın dolayısılığıyla bios şifrende kalkmış olacak.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
pc sıfırla olmazsa pcden anlayan bi arkadaşınla yanyana dene zor bi iş bi tık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...