Intel'e mail atmayı deneyebilirsin böylelikle onlarda sana bios sürümlerinin indirme linklerini yollamaları lazımbilgisayar masaüstü ama bios sitesini bir türlü bulamadım. AMI INTEL H61
bilgisayar masaüstü ama bios sitesini bir türlü bulamadım. AMI INTEL H61Öncelikle bios up/down yapmadan şuan -bildiğim kadarıyla- hwid banını kaldıramıyorsun.
Dizüstü kullanıyorsan tam modelini yollar mısın acaba? Anakartının veya dizüstü bilgisayarının sitesine girip bios dosyasını indirmen gerekiyor ancak bilgisayarının tam ismini attığın ekran görüntüsünden anlayamadım.
açabileceğini düşünmüyorumÖncelikle bios up/down yapmadan şuan -bildiğim kadarıyla- hwid banını kaldıramıyorsun.
Dizüstü kullanıyorsan tam modelini yollar mısın acaba? Anakartının veya dizüstü bilgisayarının sitesine girip bios dosyasını indirmen gerekiyor ancak bilgisayarının tam ismini attığın ekran görüntüsünden anlayamadım.
Intel'e mail atmayı deneyebilirsin böylelikle onlarda sana bios sürümlerinin indirme linklerini yollamaları lazımbilgisayar masaüstü ama bios sitesini bir türlü bulamadım. AMI INTEL H61
Valorant'tan cihaz banı yedim. Cihaz banımı açmam için BIOS Update yapmam gerekiyormuş, nasıl yapacağım? Anakartım bu, BIOS Update yapmadan HWID banı açılır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 91358